Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Régi garázskapuk cseréje a Hörmann modern termékeivel

Kapcsolódó oldal:  Régi garázskapuk cseréje a Hörmann modern termékeivel

Tegyük biztonságossá és esztétikusabbá a régi garázskaput a Hörmann modern termékeinek felhasználásával.

Gyönyörűen felújított Bauhaus-épület - ám a bejárat mellett kínos küllemű, rozsdásodó billenőkapuval ellátott garázsbejárat rontja az összképet. Ez persze nemcsak esztétikai negatívum: jelentős biztonsági kockázat is, amelyet érdemes minimalizálni. Ráadásul a piacvezető Hörmann termékeinek felhasználásával mindez gazdaságosan megoldható, és nincs szükség nagyszabású átépítésre, kőművesmunkára.

"A garázs általában a házfelújítás végére marad. Ilyenkor a családok már a költségvetés jó részét kimerítették, és gyakran visszariadnak a garázskapu cseréjétől, mert úgy vélik, annak aránytalanul nagyok lesznek a költségei. A Hörmann már régen felismerte ezt az igényt, és kifejlesztett olyan modern, szekcionált kapukat, amelyek méretezésük és műszaki megoldásuk révén szinte minden esetben beszerelhetők a régi, csúnya és veszélyes billenőkapuk helyére" - mondja Szujó László, a Hörmann Hungária Kft. ügyvezető igazgatója.

Ha a családban kisgyerekek is vannak, az új kapunak biztonsági szempontból is fontos szerepe van: különösen a nagyon régi billenőkapuknál a rugók menetei között nagy a rés, s a gyermekek ujjait ezek könnyen becsíphetik. A szekcionált garázskapuk ezzel szemben gyárilag rejtett húzórugókkal vannak felszerelve, és a kapu lamellái között sem áll fenn a becsípődés veszélye, mert a Hörmann szekcionált garázskapuk szabadalmaztatott ujjbecsípés elleni védelemmel rendelkeznek. A második veszélyforrás: egy régi motoros meghajtású kapu, amely túl nagy erővel zárulva rázuhanhat az alatt lévő személyre vagy tárgyra. Az olyan modern meghajtások, mint a Hörmann ProMatic és a gyors nyitású SupraMatic megbízható lekapcsoló automatikával rendelkezik, így ez semmiképpen nem fordulhat elő.

Persze a kapucsere mellett még egy nagyon fontos érv szól: a megnövekedett kényelem. A távvezérelt kapu esetében szélben-esőben sem kell kiszállni az autóból ahhoz, hogy behajthassunk a garázsba. A szekcionált kapuk műszaki megoldása következtében pedig még valamivel szélesebb is lesz a bejárati nyílás: nem megvetendő érv, hiszen gépkocsijaink nemcsak modernebbek, de szélesebbek is lettek.

A garázskapu cseréje idén ősszel a pénztárcákat is megkíméli. 75 éves születésnapja alkalmából a Hörmann különleges kedvezményekkel, akciókkal és nyereményjátékkal kedveskedik vásárlóinak. A már tavaly meghirdetett RenoMatic és RenoDoor akciók mellett, jelentős árengedménnyel vásárolható meg az új MicroMatic kapu, a Turbo 75, a RotaMatic SK és a LineaMatic SK meghajtás. Az ősz másik meglepetése a "Szuper Ár" akció, amelynek keretében az ötméteres kapu meghajtással és távvezérlővel október végéig nagyon kedvező áron kapható. (logsped)
2010.10.04.