Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébA Rail Service Hungaria Kft. új neve a MÁV Kombiterminál Kft.-nek

Kapcsolódó oldal:  A Rail Service Hungaria Kft. néven folytatja működését a MÁV Kombiterminál Kft.

A 100%-os Rail Cargo Hungaria Zrt. tulajdonban lévő vállalat 2010. április 15-tól hivatalosan is felvette a Rail Service Hungaria Kft. nevet.

Ezt a vállalat tevékenységében és profiljában történt jelentős változások mellett tulajdonosának, a korábbi MÁV Cargónak névváltása is indokolta.

Jelentős átalakuláson ment keresztül 2010 első felében a MÁV Kombiterminál Kft. Az 1996 óta működő vállalat tevékenységét eddig a kombinált fuvarozást végzi terminálok üzemeltetése, konténer divízió, belső vasút üzem üzemeltetése, rakományigazítás valamint a MÁV Zrt. tulajdonában lévő konténerekkel való gazdálkodás határozta meg.

Az elmúlt másfél évben az ügyféligényekkel és elvárásokkal kapcsolatos szakmai tapasztalatok alapján a társaság tevékenységi körén belül a hangsúlyok meghatározó mértékben átrendeződtek.

A társaság 2010. április 15-til hivatalosan is felvette a Rail Service Hungaria Kft. nevet. Ezt a vállalat tevékenységében és profiljában történt jelentős változások mellett tulajdonosának, a korábbi MÁV Cargónak névváltása is indokolta.

A társaság újrafogalmazott funkcionális jövőképének értelmében a korábban végzett terminállogisztikai tevékenység mellett széles körő vasút-logisztikai szolgáltatásokat kínál megrendelőinek. Az új tevékenységgel a vállalat a korábbinál több ügyfelet, szélesebb potenciális megrendelii kört tud elérni, amely a további innováció szempontjából is meghatározó jelentiségű. A változások nem érintik és semmilyen formában nem befolyásolják a vállalat és partnerei között korábban létrejött, jelenleg is érvényben lévő szerződéseket, illetve az abban foglalt vállalásokat, kötelezettségeket.

A névváltás következtében júniustól megváltozik a vállalat honlapjának elérhetősége (www.railservice.hu), központi e-mail címe (railservice@railservice.hu), illetve a munkavállalók e-mail címe a következi szerint: utónév.vezetéknév@railservice.hu A partnerek, illetve ügyfelek ezeknek az újításoknak a figyelembevételével tudnak kapcsolatba lépni a vállalat munkatársaival.

A névben és tevékenységben megújult vállalat tovább erősíti hagyományosan jó partneri kapcsolatát anyavállalatával és arra törekszik, hogy az ügyfélmegbízásokat a legmagasabb színvonalon végezze. A Rail Service Hungaria szolgáltatásaiban változatlanul alapveti értéket képvisel a szaktudás, a felkészültség és a hatékonyság.

A Rail Cargo Hungaria Zrt. alapítói határozattal elrendelte a Rail Service Hungaria Kft. cégnevének megváltoztatását. A társaság új elnevezése 2013. február 6-tól Rail Cargo Carrier Kft. (logsped)

További információk:2010.06.09.