Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Kapcsolódó oldal:  Prologis Park Prague D1 West II

A Prologis, Inc. bejelentette, hogy az EYELEVEL 9 136 négyezetméter disztribúciós és irodaterülettel bővítette ki az általa bérelt területet.

Egy kezdeti, 7 600 négyzetméteres megállapodás aláírása után az EYELEVEL - InnerWorkings vállalat, mely kiskereskedelmi és marketing megoldásokat kínál, eredeti megállapodásának meghosszabbítása és kibővítése mellett döntött, így kibérelte az egész létesítményt."Egy azóta rendkívül sikeresnek bizonyuló stratégiai döntés eredményeképp költöztünk a D1-es zónába 2014-ben" - mondta Miloš Edelmann, az EYELEVEL - InnerWorkings vállalat üzemeltetési igazgatója. "Azért döntöttünk a park fennmaradó területének bérbevétele mellett, mert elégedettek vagyunk az épülettel, a létesítménymenedzsmenttel és a kiváló lokációval."

"Az, hogy a Prologis Park Prague D1 West II máris elérte a teljes kihasználtságot egyetlen ügyfél területbővítésével, még jobban jelzi a lokáció népszerűségét" - mondta Pavlína Plašková, a Prologis csehországi bérbeadási menedzsere. "Az egész régióban alkalmazott stratégiánk kiváló igazolása ez a tranzakció, amely azt a képességünket is jól demonstrálja, hogy folyamatosan támogatni tudjuk ügyfeleink vállalkozásainak növekedését".A Prologis Park Prague D1 West II D1-es autópálya mellett található a 10-es számú kijáratnál, csupán 11 kilométerre Prágától délkeletre, ideálishelyszínen egy közép-európai disztribúciós csomópont számára. A terület amellett, hogy összeköti Prágát a brnói régióval, csupán 20 percre van a nemzetközi repülőtértől, elérést kínál Ostrava, Pozsony és Bécs felé, valamint Pilsentől is csupán egyórás autóútra esik, a D5-ös autópályán.

A Prologis a régió öt országában aktív, 4,1 millió négyzetmétert meghaladó portfóliójával vezető disztribúciós létesítmény tulajdonos és menedzser Közép- és Kelet-Európában(2014. december 31-i adatok szerint).
(logsped)

2015.03.26.