Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Kapcsolódó oldal:  A Prologis meghosszabbította együttműködését a Raben Polska-val

A Prologis Inc. megújította két bérleti megállapodását a Raben Polska logisztikai szolgáltatóvalszolgáltatóval, amelyek tárgya összesen 40 000 négyzetméter terület a Prologis chorzów-i és blonie-i parkjaiban.

A tranzakciók részletei:

- 25 000 négyzetméter a Prologis Park Chorzow-ban: a 235 000 négyezetméter összterületű park Katowice külterületén, az Ukrajnát Németországgal összekötő A4-es autópálya mentén található, 15 kilométerre a Gliwice-Sosnica csomóponttól, a két legnagyobb lengyelországi nemzetközi szállítmányozási útvonal, az A4-es és az A1-es autópálya kereszteződésétől,

- 15 000 négyzetméter a Prologis Park Blonie II-ben: a 112 000 négyzetméter összterületű disztribúciós park a Blonie-Pass Ipari Zónában található az E30-as út mentén (Berlin-Poznan-Varsó-Biala Podlaska), 25 kilométerre Varsó központjától, és 10 kilométerre a Tluste csomóponttól.
"Együttműködésünk a Prologis-szal olyan előnyöket kínál, mint például a rugalmas bérleti megállapodások és a gyors döntési folyamat, ami lehetővé teszi a hatékony terjeszkedést, ahogyan azt vállalatunk növekedése megköveteli" - mondta Łukasz Pełko, a Raben Polska régiós igazgatója."A Rabennel fennálló hosszú távú partneri viszonyunk igazolja, hogy létesítményeink megfelelnek a logisztikai piac legnagyobb szereplőinek elvárásainak" - mondta Michał Czarnecki alelnök, a Prologis lengyelországi bérbeadási vezetője. "A chorzow-i épületünk különleges, az ügyfél igényeire szabott tulajdonságokkal is rendelkezik, amilyen például a padló négyzetméterenkénti több mint 4 000 mega joule-os tűzterhelhetősége."

A 2,2 millió négyzetméter logisztikai és ipari területtel rendelkező Prologis vezető disztribúciós létesítményszolgáltató Lengyelországban (2014. december 31-i adatok szerint).
(logsped)

2015.05.09.