Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébPenny Market karcagi logisztikai központ

Kapcsolódó oldal:  A karcagi Ipari Parkban megnyitotta a logisztikai központját a Penny Market

A Penny Market német élelmiszerdiszkont-lánc megnyitotta második logisztikai központját szerdán a karcagi Ipari Parkban- A közel 3,4 milliárd forint értékű beruházás a 2007. decemberi alapkőletételtől számítva tíz hónap alatt készült el.

A Penny Market német élelmiszerdiszkont-lánc megnyitotta második logisztikai központját szerdán Karcagon, a város ipari parkjában. A közel 3,4 milliárd forint értékű beruházás a 2007. decemberi alapkőletételtől számítva tíz hónap alatt készült el.

Kásler Péter, a vállalat ügyvezető igazgatója az ünnepélyes megnyitón elmondta: az elmúlt 12 évben az Alsónémediben található logisztikai központból látták el áruval az egységeket, a vártnál nagyobb növekedés miatt azonban szükségessé vált egy újabb elosztó létesítmény megépítése. Karcagról a Kelet-Magyarországon működő 58 áruházukat tudják gyorsabban és hatékonyabban kiszolgálni.

A 73 ezer négyzetméter nagyságú telken található 18 ezer négyzetméter alapterületű raktárban a több mint egymilliárd forint értékű árukészletet tárolnak. Naponta 1500-2000 raklapnyi árut szállítanak ki. Az épület csúcstechnológiával rendelkezik, papír nélküli áru-összekészítés, valamint modern elektronikus raktárirányító rendszer biztosítja a zavartalan működést.

A beruházás megvalósításával 110 ember jutott munkához, emellett az épület karbantartását helyi szolgáltató vállalkozás végzi majd. A Penny Market országos lefedettséggel rendelkezik, a cég középtávon összesen 250 üzletből álló lánc megvalósítását tervezi. (mfor)

További információk:

Penny Market  

Telefon: 06 (29) 339-300

Karcagi Ipari Park (Karcag)  

2008.10 27.