Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

A Papyrus Hungária a BILK-be költözik

Kapcsolódó oldal:  A Papyrus Hungária a BILK-be költözik

Hosszú távú raktárbérleti szerződést kötött Magyarország piacvezető papír nagykereskedelmi vállalata, a Papyrus Hungária Zrt. a BILK Logisztikai Zrt.-vel. A Megállapodás értelmében a Papyrus budapesti raktáraiból a BILK-be vonja össze tevékenységét. Ez hatékonyabbá teszi működését és jobb szolgáltatást tesz lehetővé partnerei számára a minőség, a kiszállítások gyorsasága, valamint a kedvezőbb szolgáltatási ajánlat tekintetében.

A Papyrus a Budapest körzetében található fontosabb logisztikai bázisok elemzése és alapos megfontolás után a BILK-et találta a legjobb megoldásnak saját és partnerei jelenlegi és jövőbeni igényeinek kielégítésére. A BILK-be való költözés két szakaszban valósul meg. A Lenke utcai raktár ez év novemberében költözik át az új raktárba, míg a második szakaszra 2010. év végén, a budaörsi raktározási szerződés lejártát követően kerül sor.

Dan Andersson a Papyrus Hungária Zrt. vezérigazgatója a megállapodás jelentőségét kiemelve megállapította: "Stratégiánk és célkitűzésünk, hogy növeljük üzleti jelenlétünket Magyarországon. Ezért nagyon fontos volt számunkra, hogy olyan partnerrel dolgozzunk, amely rugalmas növekedési lehetőséget biztosít számunkra. A BILK ilyen partner.

Marján Miklós a BILK Logisztikai Zrt. vezérigazgatója szerint, a társaság nagy sikere, hogy az európai papírkereskedelmi piac kiemelkedő szereplőjével, a Papyrus Hungária Zrt.-vel hosszú távú bérleti megállapodást kötött. A szerződés szerint szeptemberben felszabaduló ingatlanában újabb kiemelt üzleti partnernek nyújthat a továbbiakban szolgáltatást. (logsped)

További információk:

Papyrus Hungária Zrt.  

2009.09.11.