Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Kapcsolódó oldal:  Pályázati kiírás "Ipari Park" és "Tudományos és Technológiai Park" cím viselésére 2014

Az Ipari Parkokról szóló 297/2011. (XII. 22.) Korm. rendelet alapján a nemzetgazdasági miniszter pályázatot ír ki az "Ipari Park" és a "Tudományos és Technológiai Park" címek elnyerésére. (NM)

A Tudományos és Technológiai Park kategóriát a Korm. rendelet 2013. február 1-jei módosítása hozta létre.

A Nemzetgazdasági Minisztérium célja, hogy jelen pályázattal lehetőséget adjon a fenti címek elnyerésére olyan szervezetek számára, amelyek vonzó befektetési környezet megteremtésével a vállalkozások versenyképességét növelik korszerű telephely kialakításával, és emelt szintű szolgáltatás nyújtásával (különös tekintettel a K+F+I tevékenységre), valamint olyan területnek, amely megfelel az előírásoknak.

A pályázati kiírást, az űrlapot és az útmutatót a "További információk" hívatkozás alalatt találja, a lap jobb szélén. Külön pályázati csomagban találja az "Ipari Park" címpályázat dokumentumait, a "Tudományos és Technológiai Park" címpályázat dokumentumait, illetve a "Tudományos és Technológiai Park" címpályázat egyszerűsített dokumentumait arra az esetre, ha a park már rendelkezik "Ipari Park" címmel.
(logsped)

További információk:2014.03.20.