Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébOnline árurendelő rendszer indult a cégeknek

Kapcsolódó oldal:  Online árurendelő rendszer indult a cégeknek

A kiskereskedelemben már elterjedt online rendelési lehetőségek előnyeit terjeszti ki az üzleti területre is az az online árurendelő és árösszehasonlító rendszer, amely április elején indult Magyarországon. (MTI)

A rendszer fejlesztője és üzemeltetője egy magyar startup vállalkozás.

Másféléves fejlesztést követően indult el a rendeljvelünk.hu, amelynek segítségével a cégek egy online platformon rendelhetnek árut úgy, hogy egy adott termékre több nagykereskedő ajánlatai közül választhatnak - tájékoztatta az Order-Taker Zrt. az MTI-t.

A magyar oldalon már 20 ezer különböző termékre több mint 70 ezer ajánlat található meg. Jelenleg elsősorban az élelmiszerek és z italok dominálnak a kínálatban, de elindult más területek felépítése is - közölték.

Több országban, egyebek mellett az Egyesült Államokban, Spanyolországban, Ausztriában és Angliában is folynak tárgyalások a további terjeszkedés lehetőségeiről.

A rendszerbe való regisztrálás egyszerű, és teljesen ingyenes mind a vevők, mind a szállítók, nagykereskedők számára. Használata a vevőknek folyamatosan díjtalan, a beszállítók pedig a visszaigazolt rendelések után fizetnek jutalékot. Az idei év végére 500 millió és 1 milliárd forint közötti rendelési összeg elérése a cél - tájékoztatott a fejlesztő társaság.

Az Order-Taker Zrt. tavaly év végén alakult és idén április elején kezdett élesben működni. A vállalkozásnak jelenleg mintegy tíz belsős és külsős munkatárs dolgozik. (logsped)

2014.04.27.