Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébOkos mobilnyomtató

Kapcsolódó oldal:  Okos mobilnyomtató

Zebra Technologies Corporation az új QLn420 címkenyomtatót kifejezetten az egyszerű kezelhetőség és a legkülönbözőbb rendszerekhez történő gyors csatlakoztatás jellemzi, amit elsősorban a szállítás, a raktározás és a logisztika területén működő cégek tudnak majd kihasználni.

Az új termék a Zebra első olyan nyomtatója, amely a Zebra Link-OS rendszerével kerül kiszállításra. Az új operációs rendszernek köszönhetően a nyomtatók installálásának, integrálásának és kezelésének ideje bármilyen környezetben a töredékére csökken.

"Az ügyfél számára az a leghatékonyabb beruházás, ami az első pillanattól már termel. Éppen ezért helyeztük a nyomtatók gyors integrálhatóságát a termékfejlesztés középpontjába. A QLn420 sokoldalúsága révén a legkülönbözőbb fizikai és hőmérsékleti körülmények között is képes megbízhatóan, gyorsan és felhasználóbarát módon nyomtatni." - mondta Halász Árpád, a Zebra Technologies regionális értékesítési vezetője.

A Zebra új operációs rendszere, a Link-OS olyan szoftver alkalmazásokat és szoftver fejlesztési csomagot rendel az egyes Zebra nyomtatók mellé, amelyek révén azok bármilyen számítástechnikai környezethez gyorsan adaptálhatók. A PC-kre, okostelefonokra és tabletekre kifejlesztett szoftvercsomag révén a QLn420 bármilyen eszközhöz könnyen csatlakoztatható és onnan kezelhető.

A most piacra dobott nyomtató a QLn termékcsalád legújabb tagja. Az egészen 4 inch szélességig terjedő címkék elsősorban a gyártás, a szállítás, a logisztika és a kiskereskedelem területén fontosak. A Zebra okos mobilnyomtatója Wi-Fi csatlakozási lehetőséggel és Cisco CCX V4 ASD tanúsítvánnyal rendelkezik. (logsped)

2013.04.23.