Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébNépliget Center

Kapcsolódó oldal:  Megnyitották a Népliget Centert

beruházó Skanska 72 millió euróért már el is adta a három ütemből álló fejlesztést a GLL ingatlanalapnak. A most átadott első ütem összesen 26.600 négyzetméter irodát tartalmaz, a további két ütem - összesen - 17.000 négyzetméteres. Az alapterület mindössze 7%-át sikerült eddig kiadni.Eddig 220 millió eurót fektetett be Magyarországon a svéd Skanska ingatlanfejlesztő csoport - mondta Andreas Lindelöf, a Skanska Property Hungary ügyvezető igazgatója a Népliget Center megnyitóján.

A Skanska további 80 ezer négyzetméternyi felületre rendelkezik építési joggal Budapesten. Az ügyvezető igazgató megerősítette azt az információt, hogy ennek felépítése - a következő 5 évben - 300 millió euró új fejlesztést jelent.

Még idén elkezdődik a Hungária körút és a Thököly út sarkán, a 13 ezer négyzetméteres Hungária Center építése, a befejezés 2010. harmadik negyedében várható.

A Népliget Centerrel szemben - az M5 bevezető szakaszának túloldalán - 60 ezer négyzetméter iroda építhető a Skanska tulajdonában lévő telken, az objektum neve Scandinavian Gardens, de hogy mikor kezdődik az építés, és meddig tart, az attól függ, hogy miképpen "töltődik fel" bérlővel. A most átadott létesítmény területének is csak 7 százaléka talált bérlőre eddig. (IP)
(logsped)

További információk:2008.01.24.