Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébMenetjegyiroda

Kapcsolódó oldal:  Átadásra került Budapest belvárosában a legújabb MÁV-START Menetjegyiroda

Az új, közel 150 négyzetméter ügyfélfogadó térrel rendelkező menetjegyiroda szolgáltatásai között szerepel a belföldi és nemzetközi menetjegy értékesítés, charter- és külön vonatok megrendelése, csoportos utazások megszervezése, és információs szolgáltatás díjszabásokról, útvonalakról.

A gyors ügyintézés érdekében modern ügyfélhívó rendszert működtetünk, amely segítségével ügyfeleink kiszolgálása diszkréten és gyorsan történik. A kényelem és hatékonyság érdekében utasaink részére készpénzzel, bankkártyával, és üdülési csekkel történő fizetési lehetőséget is biztosítják.

Nemzetközi pénztárainkban egyre keresettebbek a MÁV-START Zrt. által hirdetett akciós utazási lehetőségek. Már az új menetjegyiroda kínálatában is szerepelni fognak január 1-jétől foglalható kedvezményes utazási lehetőségeink Romániába. Brassó, Predeal, vagy Sinaia sípályái már 59 euróért elérhetőek. Az ár menettérti útra érvényes, a helybiztosítás díját nem tartalmazza. Az ajánlat a Pannonia és EN Ister vonatokra érvényes. Az utazás kényelmesebbé tételéhez javasolják fekvőhelyes- vagy hálókocsi szolgáltatás igénybevételét, melyhez 30%-os kedvezményt biztosítunk. További információ a MÁV-START Zrt. honlapján a www.mav-start.hu oldalon.

A legtöbb gazdasági tevékenységhez hasonlóan, a decemberi hónap a MÁV-START Zrt. pénztáraiban is a legforgalmasabb. 2005-ben indult karácsonyi kupongyűjtési akciónk évek óta nagy sikert arat utasaink körében. A 2007-es évi sorozat ugyan már lezárult, de a nagy sikerre való tekintettel, és a MÁV-START Menetjegyiroda megnyitásának alkalmából, az új menetjegyirodában december 22-december 31-ig lehetőség nyílik újabb ajándék kuponok gyűjtésére.

A megjelölt időpontban a MÁV-START Menetjegyirodában minden 100 kilométernél távolabb váltott belföldi menetjegy mellé (100 kilométerenként), egy-egy 100 forint értékű utazási kupont adunk ajándékba. Egy alkalomra szóló utazás esetében maximum négy, menettérti utazás alkalmából maximum nyolc kupon adható. InterCity járatainkat választó utasaink a megváltott helyjegyek és pótjegyek mellé, további egy-egy kupont kapnak ajándékba. Az Utazási Kuponok 2008. január 2-tól, három hónapon belül használhatóak fel menetjegyváltásra a MÁV-START Zrt. személypénztáraiban. Egyidejűleg több utazási kupon is felhasználható a jegyváltásra, ugyanakkor annak értékéből készpénzes visszafizetésre nincs lehetőség.

A MÁV-START Menetjegyirodában
(Budapest, V. kerület, József Attila utca 16.)
hétfőtől-péntekig 9-18 óráig várják utasaikat.

Telefon: 06/1/512-7918, 06/1/512-7917
MÁVDIREKT 06 (40) 49 49 49
(logsped)

További információk:


2007.12.27.