Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Kapcsolódó oldal:  Megújult az MTVA tartalomszolgáltató portálja

Teljesen megújult a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) tartalomszolgáltató és -értékesítő internetes portálja, a Teletéka - közölte az MTVA Sajtóosztálya a Facebook oldalán pénteken. (MTI)

A tájékoztatás szerint a kezdetben csak mobilos kiszolgálásra specializálódott szolgáltatás mára már úgynevezett adaptív, a megjelenítő eszköztől független platformmá fejlődött, aminek köszönhetően az oldal nem csupán mobileszközökön, hanem minden webböngészővel rendelkező eszközön - tablet, számítógép és okostelevízió - gond nélkül használható.

A videós tartalmak teljes hossza már most meghaladja a kétezer órát, de az MTVA igyekszik ezt a számot néhány hónapon belül a tízezer óra fölé emelni - idézi a közlemény Máté Attilát, az MTVA tartalomkereskedelmi vezetőjét. A közmédia archívumaiban található több millió órányi mozgókép és hanganyag bőséges utánpótlást jelent az oldalnak, így folyamatosan bővülő kínálatával a Teletéka hosszú távon is a legnagyobb magyar nyelvű, egyedi lekéréseket lehetővé tévő (VoD) szolgáltatás maradjon - tette hozzá.

Máté Attila kifejtette, piaci tapasztalatok azt mutatják, hogy egyre erőteljesebb a kényelmes, azonnali elérést biztosító, lekérhető szolgáltatások iránti igény. "Meggyőződésünk, hogy a legális, megfizethető áron elérhető szolgáltatások mind nagyobb teret nyernek, így a magyar piacon elsőként vezettük be már bő két évvel ezelőtt az időszaki előfizetéses, korlátozás nélküli elérést biztosító (SVoD) konstrukciót" - fogalmazott.

A közlés szerint a Teletéka harmadik évfordulója alkalmából jelentősen bővítették az oldalon található ingyenes tartalmak körét is, hiszen az MTVA új gyártású sorozatainak 12 évada - köztük a legsikeresebb, az Egynyári kaland - szabadon megtekinthető az oldalon. Ezek bőséges lehetőséget biztosítanak a szolgáltatás színvonalának megismerésére, a fizetési kapu mögött pedig több mint harminc mozifilm, több száz tévéjáték, gyerekműsor, sorozatok, hangos könyvek, valamint az m3 elő műsora mellett letölthető formában nyolc mese CD, vers CD-k, komoly- és könnyűzenei albumok várják az érdeklődőket.

Máté Attila elmondta, hogy az új oldalon folyamatosan megpróbálják ötvözni a különböző internetes oldalak pozitívumait, ennek megfelelően a szolgáltatást egy előfizetési díjért akár öt különböző készüléken is futtathatják.

Kezdetben a Teletékában az előzetes igényfelmérés alapján egy mozicsatorna, egy könnyűzenei csatorna koncertekkel, klipműsorokkal és egy nótaműsorokra fókuszáló csatorna is elérhető lesz, de a választék bővítése ezen a téren is lehetséges - emelte még ki Máté Attila.

"Szoros kapcsolatot kívánunk kiépíteni a felhasználóinkkal, ezért intenzíven használjuk közösségi oldalunkat. Egy ilyen csatorna kialakítása költség nélkül, gyorsan megoldható, így várjuk az igényeket és ötleteket, és akár 6-8 tematikus csatornát is szívesen kialakítunk a Teletéka választékából. Szerethető és hasznos szolgáltatást szeretnénk, ezért minden ötletet, jelzést és igényt szívesen fogadunk" - fogalmazta meg a célokat Máté Attila.

A honlap új szolgáltatásokkal és folyamatosan bővülő kínálattal várja látogatóit a http://www.teleteka.hu internetes címen.
(logsped)

2015.09.18.