Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébMegkezdődött az új A3 Cabriolet sorozatgyártása

Kapcsolódó oldal:  Megkezdődött az új A3 Cabriolet sorozatgyártása

Megkezdődött az új A3 Cabriolet sorozatgyártása az Audi Hungaria Motor Kft. győri gyárában - tájékoztatta a társaság az MTI-t csütörtökön.

A kompakt négyüléses autóval egy új modell teljes gyártási folyamata valósul meg a nyáron felavatott, 900 milliós eurós beruházással épült járműgyárban - írták. Hozzátették, az Audi Hungariánál a modell elődjéből 2007 és 2013 között közel 63 ezer darabot szereltek össze az ingolstadti gyárral közös gyártási folyamat keretében.

"Az új Audi A3 Cabriolet sorozatgyártása egy következő lépés ahhoz, hogy gyártásunkat évi 125 ezer autóra növeljük" - idézi a közlemény Thomas Faustmannt, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatóját.Közölték, az Audi A3 Limousine mellett az Audi A3 Cabriolet is a társaság új autógyárában készül, ahol az Audi TT Coupé és TT Roadster következő generációját is gyártani fogják.

Emlékeztetnek arra: az Audi összesen több mint 900 millió eurót fordított az építkezésre és a berendezésekre, a bővítés eredményeként 2100-zal emelkedett a létszám, amely szeptember közepén érte el a tízezret. (logsped)

2013.10.18.