Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Mammut: újabb három bérlő

Kapcsolódó oldal:  A Mammut újabb három bérlővel gazdagodott

A Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ három új bérlővel gazdagodott a Colliers International jóvoltából 2010 első félévében.

Mindhárom bérlő egyéni igények szerint kialakított üzlethelyiséget keresett hosszú távra Budapest egyik legsikeresebbnek tartott üzletközpontjában - tudtuk meg Koroknai Szabolcstól, a nemzetközi ingatlanügynökség kiskereskedelmi divíziójának társigazgatójától.

A Colliers International közreműködésének köszönhetően a Mammut bérlői mixe újabb minőségi partnerekkel gazdagodott, miután a Humanic 325, a Bambini 125, a Salamander pedig 300 négyzetméterre kötött bérleti szerződést a bevásárlóközponttal. Mindhárom megállapodás tíz éves időtartamra szól.

A Colliers International részéről Koroknai Szabolcs megerősítette, hogy a jó lokációval rendelkező és rugalmas feltételeket kínáló üzletközpontok a válságos időben is keresettek a bérlők részéről. Az ingatlanügynökség 2010. évi előrejelzése szerint a lassan növekvő fogyasztói igény 2010 második felétől felkelthetik új márkák érdeklődését a magyar piac iránt. (logsped)

2010.07.07.