Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Kapcsolódó oldal:  Logisztikai központot épített a Mansory Kft. Székesfehérváron

Logisztikai központot épített Székesfehérváron csaknem 900 millió forintos beruházással a Mansory Kft. (MTI)

Mansory Kft. közleménye szerint 314 millió forint uniós támogatással valósult meg a logisztikai központot, amely szárazföldi, illetve egyéb szállítást kiegészítő szolgáltatást nyújt, rakományoakt kezel.

A társaság elsősorban a kisebb cégeket célozza meg logisztikai szolgáltatásával. A közleményben rámutattak: a jelenleg működő, több tízezer négyzetméteres logisztikai központok rendkívül magas áron dolgoznak, így szolgáltatásuk gyakran elérhetetlen a kisebb cégek számára.

Az új központ azonban csökkenteni tudja a költségeket azzal, hogy meghatározott mennyiségű, súlyú anyagmozgatási korlátig kézi, illetve kisebb gépi átrakodást alkalmaz.A cég honlapján található információk szerint a 2011-ben alakult Mansory Kft. kezdeti tevékenysége az ingatlankezelés volt, 2013-ban ez kiegészült az élőállat nagykereskedelemmel, 2014-ben pedig építőipari és nem veszélyes hulladékkezelési, ártalmatlanítási tevékenységgel.

A nyilvános adatbázis szerint a kft. nettó árbevétele tavaly 204,7 millió forintra csökkent az egy évvel korábbi 1,295 milliárd forintról, mérleg szerinti eredménye pedig 9,4 millió forintra mérséklődött a 2013. évi 12,5 millió forintról.
(logsped)

2015.12.19.