Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Kapcsolódó oldal:  Logisztikai központ épül Szekszárdon

Logisztikai központot épít 1,3 milliárd forintos beruházással Szekszárdon a budapesti T-Trans Főép Kft., a cég a beruházáshoz 500 millió forint európai uniós támogatást használ fel. (MTI)

A létesítmény alapkövét a szekszárdi ipari parkban Tóth Csaba ügyvezető igazgató és Ács Rezső, a tolnai megyeszékhely polgármestere rakta le. A cégvezető elmondta: az októberben elkészülő két, összesen hétezerötszáz négyzetméter alapterületű raktárépület építőkémiai és élelmiszeripari termékek tárolására szolgál majd. Az A+ energetikai minősítésű épületeket száz kilowatt teljesítményű napelemrendszerrel és hőszivattyúval látják el - tette hozzá.

A 2006-ban alapított társaság referenciamunkái között több magasépítési beruházás, mások mellett szállodaépítések szerepelnek, a szekszárdi lesz a kft. első logisztikai központja. A 2013-ban 1,5, 2014-ben 3 milliárd forint nettó árbevételt elért, 25 fős cég a logisztikai üzletágtól 400-500 millió forintos árbevétel-növekedést vár, és a szekszárdi telephelyen 15 munkahelyet teremt - mondta az ügyvezető.
(logsped)

További információk:2016.03.14.