Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Kapcsolódó oldal:  Logisztikai központ átadás a győri Audinál

Az új 80 ezer négyzetméter alapterületű logisztikai csarnok 450 kamionnyi forgalmat bonyolít majd le naponta. (kisalfold.hu)

Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter, Borkai Zsolt, Győr város polgármestere, valamint Dr. h.c. Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója átadták a vállalat új Logisztikai Központját és közösen bocsátották útjukra az első alkatrészeket az Audi Hungaria gyártósoraihoz.

A jövőben egy újonnan épített vasúti összeköttetés teszi lehetővé a vasúton történő szállítást az ingolstadti logisztikai központból. Ez nagy mértékben tehermentesíti a helyi közlekedést. Arányaiban közel ugyanannyi késztermék érkezik a vállalathoz vasúton, mint közúton. Az új központ mellett kialakított kamion-parkolókban 150 kamion le- és felpakolására van lehetőség.

Tovább bővítik az eredeti motoralkatrész-gyártást.

8 000 négyzetméteren késztik majd a motorgyártáshoz szükséges eredeti alkatrészeket, amelyeket a vállalat pótalkatrészként szállít ki világszerte az autókereskedőkhöz.

Egy új híd és egy további árufogadó csarnok teszi teljessé a logisztikai infrastruktúra legújabb bővítését. A teljes használatbavételt követően közel 700 munkatárs dolgozik majd az új Logisztikai Központban.
(logsped)

2015.09.08.