Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Kapcsolódó oldal:  Logisztikai fejlesztés a soproni Prologis parkbanban

A Prologis megkezdte annak a 8000 négyzetméteres létesítménynek a fejlesztését Hegyeshalmon, amelyet a Fiege logisztikai szolgáltató cég vesz majd birtokba.

A Fiege az integrált ellátási lánc rendszerek fejlesztésére szakosodott számos különböző iparágban, komplex szolgáltatásaink üzleti lehetőségeket generálnak. Elégedettek a hegyeshalmi Prologis Park jelenlegi épületével, ezért annak érdekében, hogy lépést tarthassanak az üzleti növekedéssel, úgy döntöttek, megújítják szerződésünket, illetve tovább terjeszkednek egy másik kiváló minőségű "build-to-suit" létesítménybe, amely kielégíti a napi működéssel járó különleges követelményeinket. A Prologis profi ügyfélkapcsolata és a csapat rugalmas hozzáállása alapozta meg döntésüket.

"Ahogy a magyar piac egyre stabilabbá válik, úgy nő az igény a partneri kapcsolat kiterjesztésére a jelenlegi ügyfeleink körében, így örömmel fejlesztünk egy új, "build-to-suit" létesítményt a Fiege számára" - mondta Kemenes László a Prologis magyarországi alelnöke. "A hegyeshalmi Prologis park - az egyetlen létesítményünk Magyarországon, ami Budapesten és a főváros vonzáskörzetén kívül esik - évek óta teljes kapacitással működik, és kezd jelentős csomóponttá válni a Fiege regionális logisztikai tevékenységének szempontjából, Ausztria és Szlovákia közelsége miatt."

A hegyeshalmi Prologis parkban jelenleg egy 24.100 négyzetméteres épület található, amelyet teljes egészében bérel a Fiege és az SMR. A helyszín további 120.000 négyzetméteres fejlesztési potenciált rejt magában. A park Magyarország nyugati részén található, az M1-es és az M15-ös autópályáknak köszönhetően könnyen megközelíthető Bécs, Pozsony és Győr is.
(logsped)

2016.01.21.