Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Logicom városi logisztika a Citypoint9-ben

Kapcsolódó oldal:
  
Logicom városi logisztika a Citypoint9-ben

A2009 júniusában újabb bérleti szerződés került aláírásra a IX. kerületi Citypoint9-ben, ezúttal az üzleti park "B" épületének utolsó szabad egységére. A város központjában elhelyezkedő projekt a válság ellenére is szép eredményekkel büszkélkedhet, hiszen a legújabb tranzakciónak köszönhetően a 6.300 négyzetméteres "B" épület elérte a 100%-os telítettséget. Az új bérlő az IT-iparban érdekelt, angol hátterű Logicom Magyarország Kft. - tudtuk meg Dobos Csabától, a Colliers Magyarország ipari ingatlan divíziójának képviselőjétől.

citypoint9


A ConvergenCE fejlesztésében megvalósult Citypoint9 rugalmasan alakítható területeinek köszönhetően a bérlemény teljes mértékben a Logicom igényei szerint kerül kialakításra, ahol a bérlő az átadást követően 389 négyzetméteres raktárral és 126 négyzetméteres irodával kezdi meg tevékenységét 2009 nyarán.

A bérlő döntését a IX. kerületi ingatlankomplexum kiváló adottságai is segítették: úgy a városközpont, mint az M0 körgyűrű közelsége, valamint a dolgozók szempontjából fontos tömegközlekedési lehetőség.

Dobos Csaba tájékoztatása szerint a városi logisztikai fejlesztés töretlen népszerűsége annak is köszönhető, hogy a projekt egyaránt alkalmas cégközpont, raktár, gyártó/összeszerelő csarnok, iroda, bemutatóterem, vagy nagykereskedelmi egység megvalósítására, melyhez hasonló rugalmasság mellett biztosít helyet az üzleti park legújabb épülete, a 9.000 négyzetméteres "C" épület is. (logsped)

További információk:

www.colliersnews.com  
2009.07.02.