Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

A Kökit átadták a bérlőknek

Kapcsolódó oldal:  A Kökit átadták a bérlőknek

Kulcsátadási ünnepség keretében vették birtokukba a KÖKI Terminál bérlői a Kőbánya-Kispest metróállomásnál épülő új, kereskedelmi és szabadidőközpontot

Az eseményt László Márton, az R-CO Zrt. igazgatója nyitotta meg. Elmondta, hogy szeptemberben különleges épületkomplexum átadására kerül sor. A 60.000 négyzetméternyi bérbe adható terület mellett 7000 négyzetméter áll rendelkezésre irodák létesítésére. Kényelmes, 1900 férőhelyes parkolóházba érkezhetnek a gépkocsivezetők, a biciklivel közlekedőknek pedig külön tárolót készítenek.

Nem csupán bevásárlóközpontként, hanem egy úgynevezett intermodális városközpont épül itt, az idelátogatókat majd egy szerethető találkozó és szórakozóhely várja.. A több, mint 200 üzlet mellett lesz fittnessterem, a gyermekeknek különleges játszóház épül 1500 négyzetméteren. A parkosított tetőn pedig kalandpark, nyilvános futópálya, mászófal, és műfüves focipálya is kikapcsolódásra csábít majd. Mindezek mellett helyet kapnak a hagyományos szolgáltató egységek, mint például posta, bankfiókok, ügyfélszolgálatok.

A kereskedelmi siker előrevetíthető: már most a bérbe adható területek 80%-a elkelt. Naponta legalább 200 000 látogatóra számítanak. (PB)

További információk:2011.05.19.