Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

KÖKI Terminál kivitelezői szerződés

Kapcsolódó oldal:  A KÖKI Terminál kivitelezői szerződését aláírták

A kőbánya-kispesti intermodális központban az ingatlan-beruházás folytatódik . A KÖKI Terminál generálkivitelezői pályázatán a STRABAG Zrt. nyerte el a megbízást.

Légrádi Petra, az R-CO Ingatlanforgalmazó Zrt. marketing és kommunikációs igazgatója elmondta: Lezárult a több tízmilliárd forint értékű KÖKI Terminál beruházás generálkivitelezői feladataira kiírt pályázat, a megbízást a STRABAG Zrt. nyerte el. Az R-CO Ingatlanforgalmazó Zrt. és a társaság képviselői a napokban aláírták a generálkivitelezői szerződést, így rövidesen megkezdődhetnek a magasépítési munkálatok a KÖKI Terminál területén.

A beruházás keretében a jelentős közlekedési fejlesztések mellett kétszintes bevásárló-, és szórakoztatóközpont épül, amelyben több mint 200 üzlet kap majd helyet. Épül egy új barkácsáruház, de lesznek irodahelységek, ügyfélszolgálatok, éttermek, kávézók és egyéb szórakoztató egységek is. A beruházás várhatóan 2010-ben éri el a szerkezetkész állapotot, a teljes beruházás átadására - közlekedési infrastruktúrával, zöldterületekkel együtt - pedig 2011 első félévében kerülhet sor - közölte Légrádi Petra.

Újjászülető KÖKI

A beruházó R-CO Ingatlanforgalmazó Zrt. az intermodális csomópont megújításához kapcsolódóan nagy értékű közösségi fejlesztést vállalt magára. Ezek közé a fejlesztések közé tartozik egyebek mellett az új gyalogoshíd és például az új, fedett buszpályaudvar megépítése is, a terület akadálymentesítése, továbbá az új, kulturált zöldterületek és rendezett, biztonságos közösségi terek kialakítása.
(logsped)

További információk:2009.09.23.