Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Kiskunfélegyházi Ipari Park

Kapcsolódó oldal:
  


A Kiskunfélegyházi Ipari Park befektetőkre vár

Bővítik a kiskunfélegyházi ipari parkot, így döntött a város önkormányzata. Néhány befektető vállalkozás máris élénken érdeklődik az ipari parkká nyilvánított egykori laktanya és a szomszédos területek iránt.

A kiskunfélegyházi képviselő-testület március végi ülésén úgy határozott, hogy az eladásra szánt önkormányzati lakások mellett értékesíti ipari parkjának megmaradt területét is.

A volt Bem József laktanyát, a lőteret, a lőszerraktárhoz tartozó területet, a gyakorlóteret és az ezekkel szomszédos, beépítetlen területeket három éve nyilvánították ipari parkká. A város birtokát képező terület egy részét, a lőszerraktár területével szomszédos harminchektáros, beépítetlen (zöldmezős) részt 2007-ben értékesítette a város. A megmaradt húszhektáros laktanya és a tizenhárom hektáros lőtér, illetve lőszerraktár területének eladására most írtak ki pályázatot.

A terület logisztikai szempontból nemcsak a Dél-Alföld, de az ország legkedvezőbb fekvésű ipari parkjai közé tartozik. Közúti és vasúti megközelíthetősége szinte egyedülállóan jó. (origo)

Kiskunfélegyházi Ipari Park 


2009.04.16.