Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

A KIA Motors a South Buda Business Park Irodaházba költözik

Kapcsolódó oldal:  A KIA Motors a South Buda Business Park Irodaházba költözik

Újabb bérlővel bővült a South Buda Business Park (SBBP) "A" épülete. A Kia Motors nyár végén költözött be a Colliers International budapesti irodájának közreműködésével az újbudai telephelyére - modta Mazsaroff Kata, a nemzetközi ingatlanügynökség iroda bérbeadásért felelős csapatának tanácsadója.

Az "A" kategóriás irodaházban összesen hat irodaszint és 431 férőhelyes, kétemeletes mélygarázs került kialakításra. Az épület közvetlen közelében számos, a bérlők kényelmét biztosító szolgáltatás -éttermek, bevásárló és szórakoztató központ, posta, fitness center, kézi autómosó, benzinkút -található.

"A South Buda megfelelő adottságairól és kedvező ár-érték arányos szolgáltatásairól ismert a vele azonos kategóriában szereplő kínálatban, többek között ezért is döntöttünk mellette. Az általunk megadott kívánalmak szerint kialakított modern irodában megtaláltuk számításainkat". - nyilatkozta a Kia Motors Hungary Kft. képviselője.

A KIA Motors bérleti szerződését a Colliers International Hungary, a SBBP kizárólagos ügynökségének közreműködésével kötötték meg. A koreai cég a következő évekre összesen 420 négyzetmétert bérel. (logsped)

2010.10.26.