Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Jabil a Polgár Ipari Parkban

Kapcsolódó oldal:  Jabil Circuit Magyarország Kft. a tiszaújvárosi ipari parkban Logisztikai épülő központjának jelképes alapkőletételén részt vett Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter is. (MTI)
(logsped)
2017.11.03.

Jabil a Polgár Ipari Parkban

A Jabil amerikai elektronikai alkatrészeket gyártó cég 4260 négyzetméternyi raktár- és 208 négyzetméternyi irodaterületre írt alá bérleti szerződést a Polgár-Invest (Info Group tagja) tulajdonában lévő Polgár Ipari Parkban.

A Jabil az ingatlant raktárként fogja használni, míg a gyártást továbbra is tiszaújvárosi telephelyén folytatja majd. Az új 613 millió forintos beruházás 297 millió forint EU-támogatással, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) segítségével valósul majd meg. A fejlesztésnek köszönhetően az iparai park Magyarország 25 legjobb logisztikai központja közé fog tartozni.A Jabil Hungary főként a földrajzi elhelyezkedés és a technikai paraméterek miatt döntött az ipari park mellett.

A Polgár Ipari Park, Polgár község dél-keleti perifériáján fekszik, az M3-as autópálya, valamint a 117-es MÁV vasútvonal közelében.

Jabil Circuit Magyarország Kft.
3580 Tiszaújváros Huszár Andor út 1.

Telefon: +36 (49) 548-500 (MTI)

További információk:2011.08.07.