Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

itbusiness

Kapcsolódó oldal:  Kivált a Vogel Burda Kiadóból az itbusiness

Az itbusiness című infokommunikációs hetilap 2008 januárjától új kiadó gondozásában jelenik meg. A hazai piacon közel öt éve jelenlevő mértékadó kiadvány alapítói és kiadói jogait - az anyavállalat Vogel Burda Holding jóváhagyásával - a Vogel Burda Communications Kft.-től az IT-BUSINESS Publishing Kft. vásárolta meg.

A továbbiakban a lap vezető munkatársainak tulajdonában álló, újonnan létrejött kiadó jogosult a magazin teljes portfóliójának kiadására. Vagyis a nyomtatott magazinok, könyvek, azok online változatai mellett valamennyi hírlevelet és évkönyvet is publikálja. A szerződés értelmében az IT-BUSINESS Publishing Kft. jogosult az újság által alapított díjak további adományozására, valamint a magazinhoz kötődő rendezvények szervezésére.

Walitschek Csilla, a Vogel Burda Communications Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a magazin idei utolsó száma 2007. december 15-én jelenik meg, s a szerződés értelmében az IT-BUSINESS Publishing Kft. gondozásában az első lapszám legkorábban 2008. január 15-én juthat el az előfizetőkhöz. Az ügyvezető kifejezte örömét, hogy az anyavállalat döntését követően az itbusiness magazint azok a kollégák készítik, akik a hetilap 2003. február 5-i indulása óta részt vettek ebben a munkában.

Sziebig Andrea, a magazin alapító-főszerkesztője - egyben az IT-BUSINESS Publishing Kft. ügyvezetője - kifejtette: 5 éve van jelen a hazai it-médiapiacon az itbusiness, és ez a brand igen jó reputációnak örvend. A kiadóból való kiválást követően további töretlen sikerre számítanak, hisz változatlan szerkesztőséggel és értékesítési csapattal folytatják a munkát, állítják elő a termék- és szolgáltatási portfólió valamennyi elemét, s törekszenek arra, hogy minél jobban kihasználják a termékek és a szolgáltatások közötti erős szinergiákat.
(logsped)

2007.12.13.