Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Kapcsolódó oldal:  Inter Cars Hungária a Prologis Park Budapest-Sziget DC7 első bérlője

A Prologis 4800 négyzetméterre szóló új bérleti megállapodást írt alá az Inter Cars Hungáriával, amely a Prologis Park Budapest-Sziget építés alatt álló DC7-es épületbe költözik majd.

A tranzakciót a nemzetközi ingatlanközvetítő, a CBRE segítette.

„Jelentős mérföldkőhöz érkeztünk, úgy éreztük, hogy az ügyféligények még magasabb színvonalú kiszolgálásához egy új logisztikai központ létrehozása járulhat hozzá a leghatékonyabban. Az Inter Cars és a Prologis nemzetközi szinten is kiválóan működő kapcsolatban áll egymással. Az eddigi tapasztalatok alapján örömmel köteleztük el magunkat egy professzionális partner mellett” – mondta Baán Csaba, az Inter Cars Hungária Kft. ügyvezető igazgatója.„A modern logisztikai ingatlanok iránt jelentősen nőtt meg az érdeklődés a közelmúltban, ezért nagy magabiztossággal kezdtünk bele a spekulatív beruházásba. Örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük a Prologis Park Budapest-Sziget DC7 első bérlőjét” – mondta Kemenes László, a Prologis magyarországi ügyvezetője.

A Prologis Park Budapest-Sziget jelenleg hat épületet foglal magába, összesen 128.000 négyzetméter területtel, valamint egy további, 21.000 négyzetméteres fejlesztés van folyamatban. A park Szigetszentmiklós ipari területén helyezkedik el, Budapest elővárosában, közvetlen hozzáféréssel a hazai és nemzetközi közúti hálózathoz, az M0-ás budapesti körgyűrűn keresztül.

A Prologis a vezető ipari létesítményszolgáltató Magyarországon, több mint 610.000 négyzetméter logisztikai területtel nyolc ipari parkban (2016. március 31-i adatok szerint).
(logsped)

2016.07.07.