Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Inkubátorház Debrecenben

Kapcsolódó oldal:  Inkubátorház Debrecenben

2011. március 10-én átadták a Debrecenben a 2800 m2 alapterületű Cívis Inkubátorházat.

A Debrecen Piac utca 77. alatt található Cívis Inkubátorházat célja, az innovatív kis- és középvállalkozások támogatása, ezáltal pedig a régió gazdaságfejlesztésének előmozdítása. Az inkubátorház közel 230 millió forint európai uniós forrásból és 270 millió forint önerőből valósult meg.

Az új épületkomplexumot közel 2800 m2 alapterületen alakították ki. Az irodaház minden igényt kielégítő műszaki megoldásokat tartalmaz és teljes körű szolgáltatásokat nyújt: irodahelyiségek, teljes infrastruktúrával felszerelt óradíjas tárgyalók, recepció, telefonközpont, adminisztráció, kártyás beléptetőrendszer, szélessávú internetkapcsolat, berendezett teakonyha, irattár, raktár. Parkolásra az épület belső udvarán van lehetőség.

Egy átlagos irodaházzal szemben a Cívis Inkubátorház újszerű, költséghatékony bérleti konstrukciót nyújt virtuális irodai szolgáltatásaival. Ennek lényege, hogy a bérlőnek elég telephelyét bejelentenie, hiszen az irodaház adminisztratív támogatásával minden irodai feladatot ellát, így a vállalkozásnak nem szükséges külön beruházással, magas költséggel önálló irodát bérelnie ahhoz, hogy partnerei számára elérhető legyen.”

A Cívis Inkubátorház egyedi megoldásokat kínál az irodahelyiségek, tárgyalótermek bérbeadásától kezdve a személyre szabott szolgáltatások és az adminisztrációs ügyintézés lebonyolításáig. (logsped)

2011.04.11.