Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébFlottakövetésn

Kapcsolódó oldal:  

Flottakövetés (i-Cell Kft.)

További információk a menű GPS aloldalán

FlottakövetésMég mobilabb flottakövetés!

- Interneten keresztül - kliens szoftver nélkül - a világon bárhonnan működő távfelügyelet - Még egyszerűbb hozzáférés!
- A szolgáltatás egyszeri befektetés nélkül, havidíjas bérleti konstrukcióban előfizethető - Előre tervezhető költségek!

i-Fleet flottakövetés előnyei

A közúti fuvarozó cégek számára kifejlesztett i-Fleet elnevezésű műholdas gépjárműkövető és -irányítórendszer a GPS, a GSM és az Internetes technológiák együttes felhasználásával biztosítja a flottafelügyeletet. A követő, irányító és elszámolást megkönnyítő funkciókat ellátó műholdas gépjárműkövető és -irányító rendszer nem csak az autók pontos helyzetéről és a célba érkezés várható időpontjáról adhatnak tájékoztatást, de követhető a gépjárművek leállításának, indításának időpontja éppúgy, mint az üzemanyag szintjének változása is.

Az i-Fleet biztosítja:
- a gépjárműpark távfelügyeletét,
- a gépjárművezetők hatékonyabb ellenőrzését és
- a járműről érkező adatok gyors elemzését.
Az i-Fleet rendszer olyan tömörítési eljárást alkalmaz, amellyel az elkerülhetetlen kommunikációs költségeket lejjebb lehet szorítani.
A kisebb járműparkkal rendelkező vállalkozóknak nem szükséges fenntartaniuk saját diszpécser szervert, hanem használhatják a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete (MKFE) és az i-Cell Kft. által közösen üzemeltetett diszpécserközpontot, így olcsóbban juthatnak a szolgáltatáshoz.

Továbbfejlesztett szolgáltatás, az i-Fleet Plusz

A továbbfejlesztett i-Fleet Plusz műholdas gépjárműkövető és -irányító rendszer révén a világon bárhonnan, Interneten keresztül követhető és irányítható a teljes gépjárműpark. A flotta tulajdonosoknak vagy a felügyeletet ellátó személyeknek idáig se kellett aggódniuk, ha számítógépektől távol információra volt szükségük a gépjárműveik tényleges pozíciójáról, mivel azt SMS-en keresztül bármikor lekérhették a központi számítógépről. Korábban azonban a teljes flotta térképes megjelenítéséhez, áttekintéséhez és a statisztikák tanulmányozásához nem csak Internet-hozzáférésre volt szüksége, hanem egy olyan számítógépre is, amelyre feltelepítették a kliens szoftvert. Az i-Fleet Pluszhoz már csak Internethozzáférésre és - a zárt rendszerbe való belépéshez - a jelszavakra van szükség. Ezzel a fejlesztéssel még "mobilabbá", kényelmesebbé, és színvonalasabbá vált a gépjárműpark távfelügyelete. Most már a világ bármely pontjáról, akár egy Internet-elérésre alkalmas laptopról is kihasználhatjuk a szolgáltatás teljes funkcionalitását. A rendszer lehetővé teszi, hogy partnerei -megfelelő jogosultság birtokában- információt kaphassanak a járművek helyzetéről és Ön is láthassa az esetleges alvállalkozókat.

Új értékesítési konstrukciók

Az új szolgáltatással egy időben az i-Cell Kft. új financiális konstrukciókat is ajánl, amelyet a fuvarozó és szállítmányozó iparág igényeinek megfelelően alakítottak ki.
A konstrukciók lényege, hogy - az egyszeri beruházási terhek csökkentése érdekében - bevezetik a havi bérleti díj ellenében történő hozzáférést a rendszerhez. Az előre tervezhető költségek mellett így a kisebb fuvarozó cégeknek sem jelent majd komolyabb anyagi megterhelést, hogy a tevékenységükhöz napjainkban már elengedhetetlen szolgáltatást bevezessék. Az i-Fleet Plusz felügyelete lényegesen áttekinthetőbbé, gyorsabbá és jövedelmezőbbé teszi a fuvarszervezést azáltal, hogy maximalizálja a flotta kihasználtságát, és lerövidíti a tranzit időket.
Az új szolgáltatás bevezetésével megmarad a régebbi kliens szoftverrel történő hozzáférés valamint az egy ütemben történő beruházási konstrukció lehetősége is.

A rendszer működését szemléltető ábra

További információk:

Értékesítési Csoport
i-Cell Kft.
Tel: (+36) 1 467-1753