Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Hörmann-ajtók a Bátor Táborban

Kapcsolódó oldal:  Hörmann-ajtókat szereltek fel a Bátor Táborban

A Hörmann a súlyosan beteg gyermekek életkörülményeinek javítására létrehozott Bátor Tábor legújabb szálláshelyének felépítését támogatta.

A Hörmann kaputechnikai cégének magyar leányvállalata a nyáron Hatvanban felavatott új akadálymentesített szálláshely számára szállított kiváló minőségű, biztonságos TPS bejárati ajtókat és ellenálló, praktikus beltéri ZK ajtókat.

citypoint9


"A hatvanhat új szálláshely építésének kivitelezője régi partnerünk, a Market Építő Zrt., amellyel az évek hosszú során kiváló együttműködést alakítottunk ki. Mindig is fontosnak tartottuk a gyermekintézmények építés-felújítási projektjeinek támogatását, így a Bátor Tábor kérése nálunk nyitott fülekre talált. Nagyon örülünk annak, hogy ajtóink ilyen nemes célt szolgálnak, és remélem, hogy sok beteg gyermek táborozását könnyítik majd meg" - mondta Szujó László, a Hörmann Hungária Kft. ügyvezető igazgatója.

A táborban felszerelt TPS-ajtó a Hörmann Thermo Pro termékcsaládjának tagja. Ezeket az ajtókat úgy alakították ki, hogy rendkívül jó hőszigetelő képességgel rendelkezzenek. A Bátor Táborban, ahol a szálláshelyeket a korszerű elvárásoknak megfelelően - például napkollektorok felhasználásával - alakították ki, az energiatakarékosság rendkívül fontos szempont volt. (logsped)

2010.08.02.