Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébA Gebrüder Weiss a Translog Connecten

Kapcsolódó oldal:  A Gebrüder Weiss a Translog Connecten

A Gebrüder Weiss saját kiállítási standdal és szakmai előadással ismerteti kelet-európai stratégiáját november 27-28-án Budapesten, a Translog Connecten.

A Translog Connect kongresszus az egyik legfontosabb helyszín, ahol a Közép-Kelet-Európa szállítási és logisztikai ágazat résztvevői megismerhetik a szakma legfrissebb történéseit.

A Gebrüder Weiss idén is saját standdal jelenik meg a budapesti Corinthia Grand Hotelben, és szponzorként is képviselteti magát. November 27-28-án a Gebrüder Weiss közép-kelet-európai értékesítési szakemberei a helyszínen fogadják az érdeklődők kérdéseit - a közúti szállítmányozástól, a légi és tengeri szállításon át, a logisztikai és a speciális megoldásokig.

"A Translog egyedülálló lehetőséget kínál, hogy számos ügyfelünket viszontlássuk, és nemzetközi légkörben építsünk új kapcsolatokat" - mondja Chaim Huijsman, a Gebrüder Weiss konszern értékesítési igazgatója. Emellett a Gebrüder Weiss a "1st Central Eastern European Logistics and Supply Chain Management Award" díjra is jelölést kapott. A logisztikai szakma nemzetközi díjának kiosztása a kongresszus első napján lesz.A konferencia programjának különleges eleme a Gebrüder Weiss november 27-i előadása, amelyet Chaim Huijsman tart "Mozarttól Dzsingisz kánig" címmel. Középpontban a Gebrüder Weissnek a selyemút hasznosítása során játszott úttörő szerepe, valamint a Tegeta Motors nevű grúz partner gyakorlati logisztikai példái állnak.

A Gebrüder Weiss már 2013 szeptemberében használatba vette a grúz fővárosban, Tbilisziben kialakított 10 000 m?-es új logisztikai központját. Cél, hogy a GW új telephelye Európa és a Kaukázus közötti szállítási útvonalak csomópontjává váljon. Ezzel a kiemelkedő fejlesztéssel a Gebrüder Weiss egy fontos lépéssel közelebb került ahhoz, hogy a selyemutat a szárazföldön végigjárja. (logsped)

2013.10.29.