Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébA Gebrüder Weiss saját fejlesztésű játékot mutat be

Kapcsolódó oldal:  A Gebrüder Weiss saját fejlesztésű játékot mutat be

A szállítmányozási és logisztikai vállalat iPhone-ra és Androidra készített saját játékát dobja piacra, "Logistics Expert" névvel. A letöltés ingyenes.

A tologatós puzzle a szállítmányozási és logisztikai vállalat első online játéka. A játék célja egy Gebrüder Weiss villás targoncát a lehető leggyorsabban a rakodórámpára juttatni. Ládák, raklapok és más darabáruk zárják el az utat, és logisztikai know-how-val kell ezeket a megfelelő helyzetbe hozni.

Logistics Expert


A játék 40 nehézségi fokozatával széles célcsoportot szólít meg, a kezdőtől a teljesen profi játékosig. Az indulás sikeres: már a néhány hetes tesztidőszakban is több mint 2000 "GW-App“ letöltést jegyeztek. A játék jelenleg rendelkezésre álló változata kompatibilis az iPhone-nal, iPad-dal, valamint az Android Smartphone-nal, és ingyen letölthető.

Logistics Expert


„A Logistics Expert-tel fokozottan szeretnénk mobil felhasználókat elérni, és a logisztika témáját játékosan népszerűsíteni“ – mondja Thomas Konrad, a Gebrüder Weiss cég marketing és kommunikációs vezetője. A vállalat, amely a szállítmányozás területén több mint 550 éves múlttal rendelkezik, nem először bizonyította, hogy az online marketing éllovasa.

A vállalat az iparágban az elsők között optimalizálta weboldalát mobiltelefonról is elérhetővé. A Gebrüder Weiss felhasználja az összes médiumot annak érdekében, hogy párbeszédet folytasson a vevőkkel, munkatársakkal, valamint az érdekeltekkel.

A párbeszéd a Logistics Expert-nél is megvalósul. Az "App” úgynevezett Web Highscore-ral rendelkezik. Ezzel a játékosok össze tudják hasonlítani a saját eredményüket másokéval, és láthatják, hogy hol állnak az összesített rangsorban. A játék eredményét közvetlenül a Facebook közösségi oldalon és a Twitteren keresztül is meg lehet osztani. (logsped)

2012.11.03.