Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébGebrüder Weiss: A logisztikai megoldások szakértője

Kapcsolódó oldal:  Gebrüder Weiss: A logisztikai megoldások szakértője

A GW 26%-os részesedést ért el a logisztikai megoldások területén, ezt az eredményt kívánja jövőben növelni.

A Gebrüder Weiss nemzetközi szállítmányozási és logisztikai szolgáltató célja, hogy szakértőként ismerjék meg a logisztikai megoldások területén. A vállalat beszámolója szerint a GW eredményeinek (2011) 26 százalékát máris az olyan szolgáltatások teszik ki, mint a beszerzési, disztribúciós és raktározási logisztikai feladatok, a rendelésteljesítési megoldások és az ellátási lánc kezelése. Javuló tendencia.

"Az elmúlt tíz évben stratégiai szempontból nagy hangsúlyt fektettünk ennek az üzleti területnek a fejlesztésére, és a növekedés folyamatos" - számol be Harry Stiastny, a Gebrüder Weiss vállalati logisztikai részlegének vezetője. "A Gebrüder Weiss egyre inkább egy teljeskörű logisztikai szolgáltatásokat kínáló vállalattá növi ki magát, ügyfelei számára a teljes ellátási láncban kompetens megoldásokat biztosít." A siker nagyban köszönhető annak, hogy a Gebrüder Weiss a világ egyre több országában jelen van, aminek köszönhetően az ügyfelek igényeire szabott szállítmányozási megoldásokat és mindenfajta logisztikai folyamathoz teljeskörű megoldásokat kínál.

Kampány a vállalat logisztikai tapasztalatáról

A logisztikai megoldásokkal kapcsolatos szakértelmét a Gebrüder Weiss most speciális tájékoztató kampánnyal is hangsúlyozza. A vállalat oldalán a témával kapcsolatban számos értékes információ található, többek között különféle esettanulmányok, rövidfilmek és aktuális logisztikai tanulmányok. Ezen túl a felhasználók néhány kattintással meghatározhatják a vállalatukban rejlő optimalizálási lehetőséget egy áttekinthetően összeállított logisztikai index segítségével (logsped)

2012.02.28.