Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Kapcsolódó oldal:  Gebrüder Weiss: Hivatalosan megnyílt az új jereváni képviselet

A Gebrüder Weiss nemzetközi szállítmányozási és logisztikai vállalat hivatalosan megnyitotta új képviseletét az örményországi Jerevánban.

A Grand Hotel Yerevan szállodában tartott ünnepségen Alexander Kharlamov, a Gebrüder Weiss Grúziáért és Örményországért felelős ügyvezető igazgatója hangsúlyozta az új telephely jelentőségét a Gebrüder Weiss hálózatában:"Jerevánból nemcsak iráni és oroszországi desztinációkra szállítunk ügyfeleink számára, Örményország a Selyemúton is központi állomásnak minősül, hiszen fontos közlekedési csomópont Európa és Ázsia között." A közel 150 vendég előtt Kharlamov hangsúlyozta a régióban rejlő hatalmas potenciált, és kifejtette, hogyan segítheti a Gebrüder Weiss az exporttal foglalkozó vállalatokat az örmény piacra való belépésben.Gyűjtő- és darabárus forgalom Németországból, Ausztriából és Olaszországból

A milliós világváros, Jereván központjában található képviseleti iroda már április elején megkezdte működését, és az azóta eltelt időszakban heti gyűjtő- és darabárus forgalmat szervezett meg Olaszországból. Emellett a logisztikai szolgáltató hetente kétszer kínál gyűjtő- és darabárus szállítást Ausztriából (Bécsből) és Németországból (Hanauból) - Grúzián (Tbiliszin) keresztül - Örményországba.

"Az új telephellyel fokozzuk jelenlétünket Közép-Ázsiában, és tervezett lépést teszünk az egykori Selyemút közúti elérésében. Ennek köszönhetően örményországi ügyfeleink is profitálhatnak magas szintű európai minőségi standardjainkból" - fejtette ki Thomas Moser, a Gebrüder Weiss Délkelet-Európáért és a Független Államok Közösségéért felelős regionális igazgatója. A közúti szállítások mellett a légi és tengeri szállítás is a szolgáltatási portfólió részét képezi. Középtávon a vállalat a helyi logisztikai szolgáltatások kiépítését tervezi, illetve mérlegeli további irodák nyitását a régióban. A logisztikai folyamatok irányítása a Gebrüder Weiss grúziai, Tbilisziben található, elosztó központjában történik, amelyhez Jereván közvetlenül csatlakozik.
(logsped)

2017.11.18.