Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébGebrüder Weiss: darabáru átvétel egyeztett napon és időpontban

Kapcsolódó oldal:  Gebrüder Weiss: darabáru átvétel egyeztett napon és időpontban

A Gebrüder Weiss portfólióját egy új darabáru-szállítással kapcsolatos szolgáltatással egészíti ki Németországban, Belgiumban és Hollandiában.

A GW pro.line date 16|12|10 terméknek köszönhetően áruját előre egyeztett napon, meghatározott időpontban veheti át. A házhoz szállítás az ügyfél kívánságának megfelelően 10, 12 vagy 16 óráig történik - három napon belül az áru fogadó szállítmányozóhoz történő megérkezéséhez képest.

A GW pro.line termékcsalád bővítésével a szállítmányozási és logisztikai vállalat ügyfeleinek személyre szabott árudisztribúciót kíván biztosítani. "Ügyfeleink ma már feltételezik a gyorsaságot" - magyarázza Walter Konzett, a Gebrüder Weiss szárazföldi szállítmányozási termékmenedzsmentjének vezetője. A potenciál optimalizálásának kulcsa a szállítmányozási szolgáltatások személyre szabhatósága. "Eddig az új szolgáltatás olyan út irányába mutat, amelyen a továbbiakban szívesen haladnánk."

Pozitív köztes mérleg

A GW pro.line termékcsalád, amelyet a Gebrüder Weiss egy évvel ezelőtt vezetett be, egységes alapszolgáltatásokat kínál: pontos, háztól-házig érvényes átfutási időket, naponta induló szállítmányokat, a szállítmányok nyomon követését Track & Trace rendszerrel, és az interneten elérhető átvételi és egyéb szállítási dokumentumokat - belföldi és nemzetközi viszonylatban egyaránt.

"A GW pro.line alapja a Gebrüder Weiss stabil teljesítményt nyújtó hálózata, amelynek köszönhetően napi összeköttetést és rendkívül vonzó szállítási időket tudunk garantálni" - mondja Konzett. A Gebrüder Weiss az elmúlt években több mint 100 millió eurót fektetett bele hálózatának kiépítésébe, valamint információs és kommunikációs technológiájának kidolgozásába, főként Közép- és Kelet-Európában. A gyűjtőáru-küldemények össztömege az előző üzleti évben 9,4 százalékkal növekedett. (logsped)

2012.04.20.