Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

GE Hungary

Kapcsolódó oldal:  A GE Hungary az East Gate Business Parkban

Tegnap átadásra került a Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó ügyfele, a GE Hungary Zrt igényei alapján épített 6,300 m2-es ingatlan a WING (korábban Wallis Ingatlan Zrt) által fejlesztett East Gate Business Parkban.

GE Hungary az East Gate Business Parkban


A GE Hungary Zrt 2007. év vége óta bérel gyártóterületet az East Gate Business Park A3-as épületében, ahonnan a napokban megkezdi az átköltözést az igényei szerint kialakított (BTS) 3,300 m2 raktár és 3,000 m2 irodaépületbe. Mindkét bérleti megállapodás a Cushman & Wakefield közvetítésével jött létre.

Forgách Emese, a Cushman & Wakefield ipari ingatlan tanácsadója hozzáfűzte:

"Több szempontból egyedülálló BTS koncepció kerül ma átadásra. Ügyfelünk a GE Magyarországon először telepít gyártócsarnokot hosszú távú bérleménybe. Az átlagtól eltérő méretű, az épület összterületéből 50%-ot kitevő "A" kategóriás irodafront mögött, de ahhoz szervesen kapcsolódva, nagyon komoly technikai feltételrendszer alapján épült meg a gyártócsarnok. A komplexumban két divízió gyártóegysége egymástól szervesen elkülönítve kerül elhelyezésre."

Roland Teixeira, a GE EMEA régió menedzsere kiemelte: "A WING professzionális hozzáállása és segítőkészsége nagyban hozzájárul ennek az ingatlannak a kiválasztásához. Az EGBP stabil alapot biztosít a tevékenységünk kiterjesztéséhez és örömmel várjuk a további sikeres együttműködést a fejlesztővel." Az ingatlan elhelyezkedése, a szerződési feltételek és a fejlesztő kötelezettség-vállalása szolgált a megállapodás alapjául, fűzte hozzá Teixeira.

A WING Zrt. által fejlesztett East Gate Business Park egy modern üzleti és logisztikai központ Budapest határában. A 36 hektáros üzleti park építése 2006-ban kezdődött. A 140,000 m2 területű raktár és irodaterület teljes beruházásának költsége mintegy 22 milliárd forint. Az East Gate Business Park a multinacionális vállalatok, logisztikai szolgáltatók, könnyűipari és gyártó vállalkozások igényei szerint épül. Az East Gate Business Park jelenlegi bérlői közé olyan jelentős vállalatok tartoznak, mint a GE, Lear, Volánbusz, Phoenix Pharma, Central Drinks, Patella, továbbá a Philip Morris Magyarország Kft, mely az East Gate Business Park egyik legújabb bérlője.
(logsped)

További információk:

GE Hungary Zrt  


2008.11.17.