Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Frigopartner 10 éves bérleti szerződést

Kapcsolódó oldal:  A Frigopartner 10 éves bérleti szerződést írt alá a Citypoint9-ben

A vezető európai hűtő- és klímatechnikai komponensek nagykereskedelmével foglalkozó osztrák hátterű cég is a 9. kerületi Citypoint9 üzleti parkot választotta új telephelyéül.

citypoint9


A válság ellenére, úgy tűnik a Frigopartner hosszútávra tervez, hiszen egy 10 éves kedvező konstrukciójú bérleti szerződést kötött a projekt területén található magas színvonalú raktárra, bemutatóteremre és irodára.

Szeptemberben került átadásra a projekt harmadik és egyben utolsó fázisa is, így a projekt teljes bérbe adható területe több mint 20 000 m2.

A Citypoint9 már jól bejáratott név a budapesti városi raktározás piacán, hiszen a kiváló elhelyezkedése - a tömegközlekedési adottságok, és az autópályák közelsége-, a magas műszaki színvonal, valamint az aktív marketing tevékenységnek köszönhetően jelentős része bérbeadásra került és olyan jó nevű cégeknek ad "otthont" mint a Color Life Benetton, Chio, OBI, JTI, Imperial Tobacco, Studio Moderna, Roltechnik, L.E.S. Management, Logicom és most már a Frigopartnernek is.

A Frigopartner tárgyalási során is a Citypoint9 kizárólagos ügynöksége, a Colliers International volt a fejlesztő ConvergenCE segítségére. (logsped)

További információk:2009.10.31.