Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Foodapest szakkiállításon a SPAR díjat nyert

Kapcsolódó oldal:  A Foodapest 2010 szakkiállításon a SPAR díjat nyert

A SPAR Húsüzem termékei a FOODAPEST 2010 szakkiállításon két kategóriában is elismerő díjat nyertek.

A SPAR 2004 novemberében, a kereskedelmi láncok között elsőként nyitotta meg saját húsüzemét bicskei központja területén. A cégcsoport dinamikus növekedésének eredményeként az elmúlt öt évben a termelő egységben is komoly fejlesztések valósultak meg.

Az üzem alapterülete jelentősen megnövekedett, mely a legutóbbi átépítéseknek köszönhetően 8000 m2-re bővült, ebből 6000 m2-t a termelőterület tesz ki. A technológiai sorok fejlesztése által a tálcás húsgyártó egység kapacitása napi 1.600 tálcáról 40.000 tálcára nőtt.

A SPAR Csoport üzleteibe átlagosan napi 30.000 tálca frisshús kiszállítása történik. A Húsüzem fő tevékenységi körébe beletartozik a frisshús darabolása, valamint feldolgozott húskészítmények előállítása is. A cég a vásárlók igényei alapján folyamatosan bővíti termékkínálatát, így ma már több mint 60 féle sajátmárkás húskészítmény található SPAR márkanéven - prémium kategóriában REGNUM márkajelzéssel - az üzletek polcain.

A tavalyi év termékfejlesztéseinek eredménye a két díjazott kiváló REGNUM termék is, melyek minőségben, valamint ár-érték arány vonatkozásában is méltó versenytársai a szállítói prémium márkáknak.

A SPAR Húsüzem sikerének záloga a minőség biztosítása minden területen, ugyanúgy az alapanyag kiválasztásánál, mint a gyártási folyamat alatt, valamint a késztermék kiszállítása során is. (logsped)

2010.02.28.