Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

A Flash-Európa 30 éves

Kapcsolódó oldal:  A Flash-Európa 30 éves

A Flash-Európa fennállásának 30. évfordulóját ünnepli. A cég 1981-ben alakult Franciaországban, mint helyi logisztikai szolgáltató.

Frederik Luz a cég igazgatója adott áttekintés az emult 30 évről és a jövő terveiről.

1991-ben a cég képes volt a nemzetközi közlekedésben való részvételre és a a légi charter járatok indítására. A Flash-Európa-nak jelenleg 600 repülőgépe és közel 4000 gépjárműre, amelyek a repülőtérre, illetve az onnan történő földi fuvarozást végzik.

 Flash-Európa


2003-ban Európában hozzákezdtek a kirendeltséget létrehozásához. Jelenleg 12 országban van kirendeltség Európában (Németország, Lengyelország, Franciaország, Románia, Luxemburg, Szlovákia, Marokkó, Spanyolország, Portugália, Magyarország, Tunézia, Cseh Köztársaság).

A Flash a következő évtizedben szeretne európai piac vezetővé válni. A piaci stratégiája az, hogy bővítse a nemzetközi megjelenés (további európai képviseleti irodák létesítése 2011-ben), hogy még nagyobb hangsúlyt fektessen a kombinált jelenlétre (Flash-Európa már meg egy fontos mérföldkövön van túl, az elmúlt évben a fióktelepet létesített a frankfurti repülőtéren) és az ügyfeleknek a legmagasabb fokú minőségű szolgáltatás biztosítson.

Az elmúlt hetekben bevezetésre került, egy új regionális igazgatója szerkezet. A logisztikai szakemberek az Európai kirendeltségeket négy különböző régióiban (Észak, Dél-Közép-, földközi-tengeri, Németország) csoportosították. (logsped)

Flash-Európa magyarországi kirendeltsége
Váradi András
+36 1 883 3710
avaradi@flash-europe.com

2011.03.25.