Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Kapcsolódó oldal:  Felújítás után megnyitották a világ legnagyobb Shell töltőállomását

A Shell luxemburgi leányvállalata átfogó felújítás után ma hivatalosan is megnyitotta a világ legnagyobb Shell Berchem töltőállomását.

A Shell Berchem korszerűsített létesítményeit úgy tervezték meg, hogy a hatékonyabb kiszolgálás és a színesebb vásárlói élmények révén még magasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsanak az úton levőknek.A Shell Berchem korszerűsített létesítményeit úgy tervezték meg, hogy a hatékonyabb kiszolgálás és a színesebb vásárlói élmények révén még magasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsanak az úton levőknek.

Kapitány István a Shell globális ügyvezető alelnöke a megnyitó kapcsán kiemelte: „Ez egy meghatározó mérföldkő a Shell történetében. A berchemi egy kiemelkedő példája azon töltőállomásoknak, amelyeket kifejezetten a vásárlók érdekeit szem előtt tartva terveztek. Büszke vagyok rá, hogy egy újabb olyan töltőállomást nyithatunk meg, amelyben a vásárlók vendégnek érezhetik magukat és reményeink szerint mosolyogva távoznak. Örömömre szolgál, hogy ebben számos partnerre is találtunk, akik szintén elkötelezettek amellett, hogy a legjobb vásárlói élményt kínálják mind az üzleti úton lévők, mind pedig a kikapcsolódás céljából utazók számára, ezáltal egyedi élménnyé téve minden utazást.”

A korszerűsített előtető alatti rész is számos új elemmel gazdagodott, amelyek a vásárlók kényelmét szolgálják. A szélesebb bejárat könnyebbé teszi a behajtást a nagyobb járművek számára is, és az egyedülálló gyors-tankolási rendszer akár felére rövidítheti a tankolási időt a kamionoknál. A vásárlók a kártyájuk egyetlen lehúzásával egyszerre tölthetik fel az összes üzemanyagtartályukat beleértve az AdBlue tartályokat is. Ez az egyedülálló megoldás értékes időt takarít meg, amely jól illusztrálja a Shellnek azon erőfeszítéseit, hogy az előtető alatti szolgáltatásokat hatékonyabbá és felhasználóbarátabbá tegye.

A kútoszlophoz újonnan telepített interaktív képernyők többféle kártya leolvasására is alkalmasak, és 13 különböző nyelven kínálnak információt. Az új biztonsági rendszernek köszönhetően pedig a vásárlók még nagyobb biztonságban tudhatják értékeiket útjuk során.

A kamionpont felújított előtető alatti részén a kamionsofőröknek lehetőségük van minőségi kávét vásárolni, illetve az új ételkínálatból választani (amely a főépületben érhető el).

A főépületben a berchemi vendégek a szolgáltatások széles választékából válogathatnak. Belépéskor a Shell Select shop ízletes, frissen készített szendvicsekkel, levesekkel, paninikkel várja a látogatókat a Deli2Go pultnál. A boltban számos terméket - például motorolajakat, édességeket, gyümölcsöt, italokat találnak, amelyek gondoskodnak arról, hogy a járművek és utasaik megfelelően felkészüljenek az előttük álló útra. Sőt, a világ első előrendeléses cigaretta-automatája is elérhető itt.

A pihenésre és feltöltődésre vágyók az emeleten gyors és ízletes ételeket találhatnak a McDonald’s kínálatában, az édesszájúak pedig nem csak a Le Paradis Sucré M&M’s édesség falánál, hanem frissen sült palacsintákkal, waffelekkel és Ola fagylaltkülönlegességekkel is hódolhatnak az élvezeteknek. Aki pedig egy frissen főzött kávéra vágyik, betérhet a Starbucksba is, ahol kellemes kávéházi környezetben fogyaszthatja el italát, vagy akár el is viheti.

Annak érdekében, hogy az ide érkezők a pihenő közben se veszítsék el a kapcsolatot a világgal, a kijelölt hot spotoknál wifi és kényelmes ülő alkalmatosságok várják őket, mind bent, mind kint a teraszon. Mivel tudjuk, hogy milyen fontos az úton lévők számára, hogy tiszta mosdókban frissülhessenek fel egy hosszú utazás során, a megújult mellékhelységekkel és zuhanyzóhelyiségekkel a 2theloo páratlan kényelmet biztosít, külön figyelmet szentelve a mozgáskorlátozott vendégeknek, illetve a gyerekekkel vagy csecsemőkkel érkezőknek. A kellemes környezet dizájnjáról pedig a legújabb generáció művészeinek és fotósainak munkái gondoskodnak.

A Shell büszke rá, hogy immár több mint 30 éve, az állomás 1983-as megépítése óta jelen van Berchemben. A világ egyik legnagyobb töltőállomásaként minden nap 20-30 teherautó szállít üzemanyagot ide napi közel 25 000 helyi és nemzetközi vásárló számára. A töltőállomás az E25/A3 autópályán Luxembourg irányában található. A tankolási lehetőségek mellett több fizetési mód is rendelkezésre áll, például az euroShell üzemanyagkártya, amely Európa szerte 22 000 Shell és más partnerállomáson is használható. A tankolás mellett ezzel a kártyával egyéb szolgáltatások is igénybe vehetők, mint például az útdíjak, autóasszisztens szolgáltatások, ÁFA- visszatérítési és vásárlási tranzakciók a shopban.

Shell Berchem töltőállomás főbb paraméterei:

A Shell Berchem üzemanyag-kiskereskedelmi állomás Luxemburgban található az E25/A3 autópályán Luxembourg irányába A Berchem töltőállomást a kezdetektől, annak 1983-as megépítése óta a Shell üzemelteti. 2015 júliusában a Shell újabb 10 évre kapta meg az üzemanyagtöltő-állomás üzemeltetésének jogát a luxemburgi kormánytól. A felújítás 2,5 hónapig tartott, ami után az állomás 2015. december közepén újra megnyitott.

Az új Shell Berchem létesítménye a világ egyik legnagyobb töltőállomása az üzemanyag mennyiségét tekintve.

Legfontosabb adatok:


- 60 000 négyzetméter területű töltőállomás
- 30-szor nagyobb, mint az átlagos európai töltőállomások
- Átlagos látogatószám: 1 500 kamion, 7 500 autó és 5 000 shop vásárló a csúcsnapokon
- másfélszer nagyobb forgalom (az átlagos autópályákon található töltőállomások forgalmához viszonyítva)
- 51 kútoszlop – 27 az autóknak és 24 a kamionoknak
(logsped)

2016.06.08.