Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébFedex

Kapcsolódó oldal:  Fontos  


Fedex ügyfélszolgálat:
Telefon: 06 40 980 980
hétfőtől péntekig 8 és 18 óra közöttA FedEx Express hivatalosan megnyitotta új elosztóközpontját a koppenhágai repülőtéren.
(logsped)
2016.02.03.

A FedEx kiegészítő szolgáltatást vezet be azon globális ügyfelei számára, akiknek fontos, hogy időérzékeny csomagjaikat már a következő munkanapon, a lehető legkorábban kézbesítsék.
(logsped)
2014.10.27.

A FedEx Express bejelentette, hogy bevezeti SenseAware® szolgáltatását Magyarországon és öt másik európai országban.
(logsped)
2014.05.07.

A FedEx Express bejelentette, hogy Magyarországon ezentúl belföldi expressz küldemények szállítását is felveszi kínálatába, nemzetközi expressz szolgáltatását kiegészítve.    
(logsped)
2013.09.19.

Az adventi időszakban a FedEx előreláthatóan több mint 260 millió küldeményt szállít ki világszerte.   
(logsped)
2011.12.08.

A FedEx Trade Networks tengeri és légi szállítmányozási leányvállalata hétfőn bejelentette, hogy megnyitotta magyarországi irodáját.   
(logsped)

2010.11.08.

A tízéves jubileum alkalmából a FedEx leányvállalata csütörtökön bejelentette a párizsi Charles de Gaulle reptéri csomópont bővítését.   
(logsped)
2009.10.22.

A FedEx Express, a FedEx Corp. (NYSE: FDX) leányvállalata, nemrégiben bejelentette, hogy kibővítette nemzetközi szállítási szolgáltatásait a csomag- és teheráruküldés területén.   
(logsped)
2009.10.06.

A FedEx kedden a Washington állambeli Everettben a Boeing céggel közösen mutatta be teherszállító flottájának legújabb tagját, a Boeing 777f-es teherszállító repülőgépet.   
(logsped)
2009.10.01.

FedEx tulajdonba kerül a Flying Cargo Hungary Kft

FedEx Corporation (NYSE: FDX) a mai napon bejelentette, hogy a FedEx Express megállapodást írt alá a társaság magyarországi kizárólagos képviseletét mostanáig ellátó Flying Cargo Hungary Kft. megvásárlásáról

A Flying Cargo a FedEx kizárólagos képviselojeként 2003 óta van jelen a magyarországi piacon, és nyújt kiváló minoségu szolgáltatásokat az ügyfelek részére. A mostani tulajdonosváltást követoen a Flying Cargo napi muködésében belátható idon belül semmilyen változás nem várható, a cég a továbbiakban a FedEx Express százszázalékos leányvállalataként muködik.

"Az 1990-es évek közepe óta Magyarország a kelet-európai régió egyik legdinamikusabban fejlodo országa, és az elorejelzések szerint 2009-ig 7% körüli export- és import-bovülési ütem várható" - mondta Robert W. Elliot, a FedEx Express európai, közel-keleti, afrikai és indiai területekért felelos elnöke. "A Flying Cargo Hungary felvásárlása a magyarországi terjeszkedési stratégiánkból logikusan következo lépés volt, foként, ha figyelembe vesszük a nemzetközi ügyfelek bovülo igényeit, a helyi gazdasági fejlodés kínálta lehetoségeket, és - talán legfontosabbként - a magyarországi földi kézbesítéssel foglalkozó kiváló csapatunkat.

A FedEx 1990-ben jelent meg a magyar piacon, és az elmúlt másfél évtized során komoly lépéseket tett Magyarország és a világ többi országa közötti kapcsolat szorosabbra fuzése érdekében:

- a szállítási idők lerövidítésére a társaság 2004-ben heti négy alkalommal közlekedo járatot indított a párizsi székhelyu európai elosztó központ és Budapest között;
- bevezetésre került a "veszélyes" besorolású áruk Magyarországra irányuló, illetve innen induló expressz-szállítási szolgáltatása;
- az Európába és az Egyesült Államokba indított küldemények másnapi kiszállítását garantáló szolgáltatás bevezetésre került;
- az ázsiai küldemények két-három napon belüli kiszállítását biztosító szolgáltatást elindították.

"Magyarország egyre fontosabb szerepet tölt be az Európai Unión belül. A mostani akvizíció segítségével a FedEx hatékonyabban és közvetlenebbül tudja majd magyarországi beruházásait megvalósítani, és ezáltal biztosítani vezeto szerepét a kimagasló színvonalú expressz-szállítást nyújtó szolgáltatók piacán" - mondta Michael Mühlberger, a FedEx kelet-közép-európai részlegének alelnöke.
(logsped)

További információk:

Fedex  2007.04.10.