Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Kapcsolódó oldal:  Elindult a Wizz Air szentpétervári járata

A Wizz Air heti két új járattal, szerdánként és vasárnaponként közlekedik Budapestről Szentpétervárra. (hirado.hu)

Elindult a Wizz Air Budapest - Szentpétervár járata: idén novembertől a járatsűrűség heti háromra emelkedik, míg 2018 májusától már hetente négy napon közlekednek a járatok. A régóta várt útvonal már a legelső napokban nagyon népszerűnek bizonyult: az első járat új A320-as gépe 175 utassal szállt fel Budapestről, a visszaúton pedig 172 utas érkezett Szentpétervárról - mindkét esetben tehát közel teljes telítettséggel. A járatra a jegyek már 17 990 forinttól* foglalhatók a wizzair.com weboldalon - tájékioztatott a Wizz Air.Közölték, Szentpétervár a második oroszországi célállomás, amely a Wizz alacsony viteldíjain elérhető a magyar fővárosból. A légitársaság 2013 szeptemberében indította Budapest-Moszkva járatát, amely azóta csaknem 500 ezer utast szállított a két főváros között, és a minap jelentette be, hogy Debrecenből is indít járatot az orosz fővárosba.

Szentpétervár már a 11. úti cél, amelyre a Wizz Air 2017-ben új alacsony viteldíjas útvonalat indított Budapestről, és még idén, hamarosan elindul három további útvonal is: Bordeaux-ba, Agadirba és Frankfurtba. A légitársaság így már 66 várossal kapcsolja össze a fővárost Európában és azon túl is, ezáltal a budapesti kínálat a legváltozatosabb WIZZ egész hálózatában.

A WIZZ hazai hálózata már 73 útvonalat kínál, Európa-szerte és a kontinensen túl 31 országgal kapcsolva össze Budapestet és Debrecent.
(logsped)

2017.09.04.