Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébÉlelmiszeripari cég a Viktória Park Logisztikai Központban

Kapcsolódó oldal:  Élelmiszeripari cég a Viktória Park Logisztikai Központban

Egy az élelmiszeriparban ismert cég döntött úgy, hogy 2011 nyarától az üllői Viktória Parkba helyezi át raktár és logisztikai bázisát, egy hosszú távú bérlet keretében.

A bérlemény területe közel 4 000 m2, mely a raktár területek mellett magában foglalja az iroda és kiszolgáló egységeket is.” – mondta Pusztai Andrea, a Colliers International Hungary ipari ingatlan üzletágának társigazgatója.
Az ingatlan kiválasztásánál több szempont is előtérbe került, ilyen volt az elhelyezkedés, a magas műszaki tartalom, a flexibilitás és az ár érték arány is.

A Viktória Park Logisztikai Központ e kritériumoknak tökéletesen megfelelt, hiszen egy magas színvonalú új építésű raktár és iroda komplexumról van szó, mely az új 4-es és a régi 4-es főút csomópontjában helyezkedik el, közel az M0 új szakaszához és a nemzetközi repülőtérhez. A jelen bérleti tranzakció eredményeképpen földszinti raktár terület tekintetében a telítettség meghaladja a 60 %-ot.

A REM Ingatlan Zrt. fejlesztésében megvalósult, mintegy 41,500 m2 bruttó alapterületű épület a budapesti piac harmadik legnagyobb spekulatívan bérletre épített raktárcsarnoka. (logsped)

2011.07.19.