Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

A Diákhitel kamata 8%-ra csökken 2011-ben

Kapcsolódó oldal:  



A Diákhitel kamata 8%-ra csökken 2011-ben

2011. július 1-jétől a Diákhitel kamata 8%-ra csökken. A hitelkonstrukcióban felvehető összegek továbbra is változatlanok.

A legmodernebb technológiával felszerelt kutatás-fejlesztési centrumot dr. Völner Pál infrastruktúráért felelős államtitkár, Joe Sultana, a légiforgalmi irányítás európai csúcsszervezetének igazgatója, valamint Szepessy Kornél, a HungaroControl vezérigazgatója nyitotta meg

A következetes finanszírozási politikának, valamint a törlesztő ügyfelek fizetési fegyelmének köszönhetően, a Diákhitel Központ 10 éves fennállásának legalacsonyabb kamatát határozta meg a következő félévre, így a kamat mértéke 2011. július 1.- december 31. között 8,00%.

A Diákhitel felvehető összegei nem változtak. A költségtérítéses diákok maximum havi 50, az államilag finanszírozott képzésben tanulók maximum havi 40 ezer forintot igényelhetnek. Emellett a negyven év alatti felsőoktatásban tanulók továbbra is választhatják a havi 30, 25, 21 és 15 ezer forintos kölcsönösszegeket nem csak a hazai, de külföldi tanulmányaik folytatása során is. (logsped)

2011.06.24.