Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébCSL Behring a MOM Parkban

Kapcsolódó oldal:  CSL Behring a MOM Parkban

MA CSL Behring Kft. személyében új bérlő költözik a MOM Park "D" épületébe.

A nemzetközi egészségügyi cég első kereskedelmi kirendeltségének irodáját nyitotta meg Budapesten az Alkotás úton található irodaházban 221 négyzetméteren - mondta Ecsődi Miklós, a tranzakcióban a bérlő bemutatását ellátó Colliers International irodabérbeadási tanácsadója.

A cég az új irodából a magyarországi operatív működését irányítja majd, valamint az adminisztrációs feladatokat látja el. Az új bérlő hosszú távú szerződést kötött a bérbeadóval, a költözés áprilisban várható.

MOM Park irodák


A cég hazai vezetője, dr. Lukács Attila elmondta, hogy vállalatuk a vér plazmafehérjék bioterápiás iparágának nemzetközileg is vezető vállalata, ausztrál tulajdonosi háttérrel. Készítményeik a több mint száz éves múltra visszatekintő németországi, egyesült államokbeli és svájci kutatás-fejlesztési-, ill. gyártóközpontjaikból származnak. Olyan ritka és súlyos betegségek kezelésére ajánl biztonságos és hatásos terápiás megoldásokat, mint a véralvadási (vérzéssel járó) betegségek, például a hemofília és a von Willebrand betegség, immunhiányos betegségek, öröklött légzőszervi betegség és az intenzív, ill. sebészeti ellátás számos területen. (logsped)

2012.03.21.