Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Citypoint9 harmadik fázisa

Kapcsolódó oldal:  Építés alatt a Citypoint9 harmadik fázisa

A Convergence Capital fejlesztéseként megvalósuló citypoint9 projekt városi logisztikai igényekre kínál folyamatosan bővülő megoldást az üzleti szféra számára.

citypoint9


A park jelenlegi 85%-os telítettségét követően 2009 második negyedévében immár a logisztikai központ harmadik fázisa, a 9.100 m2-es "C" épület kerül majd átadásra. A legkisebb bérelhető raktáregység itt is 510 m2 lesz, az iroda és egyéb helyiségek pedig továbbra is a bérlői igények szerint kerülnek kialakításra, tudtuk meg Dobos Csabától, a Colliers International Budapesti irodájának ipari ingatlanokra szakosodott tanácsadójától.

A bróker két sikeres üzletkötésről is beszámolt. A 2008-as szerződéskötést követően 2009 márciusában költözik a Citypoint9-be az építőiparban érdekelt, melegburkolattal foglalkozó New York-i székhelyű bérlő, a Nastasi & Associations Inc. A cég, amely idén tavasszal kezdi meg üzleti tevékenységét Magyarországon, hosszú távú bérleti szerződést írt alá közel 500 m2 raktár-, és 100 m2 irodaterületre.

A másik szerződést a zuhanykabinokat gyártó Roltechnik Hungária Kft.-vel írták alá 2009 januárjában. A bérlő az átadás előtt levő "C" épület két egységére - 920 m2 raktár-, valamint 100 m2 irodaterületre - szerződött ugyancsak hosszú távra, 2009 júniusi beköltözéssel. A cég az előbérleti szerződés aláírása után már januárban megkezdte működését, ideiglenes jelleggel a park "D" épületében. (logsped)

További információk:2009.03.03.