Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébSpanyol Celo raktárbázis a Tatabányai Ipari Parkban

Kapcsolódó oldal:  Spanyol Celo raktárbázis a Tatabányai Ipari Parkban

A csavarokat és kötőelemeket gyártó spanyol Celo közép-európai ügyfeleinek kiszolgálására 375 millió forintos beruházással raktárházat épített a Tatabányai Ipari Parkban - mondta el pénteki sajtótájékoztatóján a Celo Hungária Kft. ügyvezetője, majd Bencsik János polgármesterrel spanyol lobogót húztak fel a tatabányai ipari övezet zászlóparkjában.

Nagy Gábor hozzátette, a vállalat 1 650 négyzetméteres logisztikai bázist létesített, de a telek nagysága később lehetővé teszi az építmény területének megkétszerezését.

A Celo Hungária Kft. az autó- és az elektronikai ipar számára szállít csavarokat és kötőelemeket. A Tatabányai Ipari Parkban elkészült raktárbázison keresztül a vállalat spanyol és kínai gyárában elkészített termékeit juttatja el a közép-európai vevőkhöz.A cég árbevétele 2007-ben 150 ezer euró volt, az idén a termékek direkt eladása miatt 6-800 ezer euró a tervezett árbevétel, hosszú távú elképzeléseik szerint elérhetik az évi 3-4 millió eurós értéket.

Az ügyvezető elmondta, a Celo csoporthoz tartozik az "apolo" néven forgalmazott rögzítéstechnikai eszközök családja. A vállalat a Spanyolországban piacvezető márkát szeretné hasonló helyzetbe hozni Közép-Európában.

A Celo csoport Barcelonában és kínai Taicangban működtet gyárakat, leányvállalatai vannak még Franciaországban, Lengyelországban és Magyarországon. A vállalat világszerte összesen 180 főt foglalkoztat, árbevétele 2007-ben meghaladta a 34 millió eurót. A forgalom 35 százalékát a rögzítéstechnikai eszközök, 65 százalékát pedig a csavarok és kötőelemek teszik ki.

CELO Hungária Csavar-kereskedelmi Kft.

2851 Környe Tatatabányai Ipari Park Budai út 1/c

Ügyfélszolgálat
Telefon: 06 34 586 360
Elérhető: 08.00 - 17.00

Telefon: 06 34 586 360
Fax: 06 34 586 361

(logsped)

További információk:

2008.06.23.