Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Cegléden újabb dm üzlet nyílt

Kapcsolódó oldal:  Cegléden újabb dm üzlet nyílt

A dm drogérialánc 2010 februárjában újabb üzlettel bővítette Cegléden a hálózatát.

2010. február 4-én Cegléden, a Kossuth Ferenc utca 6. szám alatt, megnyitott a város első dm üzlete. Hétfőtől péntekig 8-19 óráig, szombaton 8-14 óráig várja a vásárlókat, az üzlethelység mintegy 350 m2-es eladótérrel és kiszolgáló résszel rendelkezik.

Természetesen a ceglédi üzletben is lehet jelentkezni a dm active beauty törzsvásárlói programra, mely a kedvezmények rendkívül széles skáláját kínálja a 15%-os vásárlási kedvezménytől az utazási ajánlatokig. A program keretében március hónapban a dm egy újabb különleges ajánlattal lepi meg törzsvásárlóit. Ezúttal a környezetbarát vásárlóknak kínál egy öko táskát, 55 pontért. A csomag tartalmaz egy divatos bevásárló táskát, mely újrahasznosított, öko textilből készült. Ezen felül egy üdítőitalt és egy Stahl magazint, mely 8 darab kedvezményre jogosító kupont tartalmaz, köztük egy 10%-os vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kupont is.

Hasonlóan a többi dm üzlethez, a ceglédiben is bio élelmiszerek széles választéka kapható, ami az egészségmegőrzés filozófiáját tükrözi.

A minőség, a széles választék és a változatos kedvezmények továbbra is sok vásárlót vonzanak a dm üzletekbe. (elelmiszer.hu)

További információk:2010.03.11.