Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Kapcsolódó oldal:  Cégalapítást, cégépítést segítő honlapot indított a Bridge Budapest non-profit szervezet

A honlapon több mint hatvan videóban igyekszik válaszolni az úgynevezett startup kultúrával kapcsolatos kérdésekre. (M1)

Erről a cég ügyvezetője beszélt az M1 aktuális csatorna szombat reggeli műsorában.

Pistyur Veronika elmondta: több startup vállalkozás alapítói, munkatársai - köztük a Prezi - úgy döntöttek, hogy az évek folyamán felgyülemlett tudást elérhetővé teszik, és videókban mutatják azoknak a történeteit, akik ilyen módon vállalkoznak. Rengeteg munka és kis szerencse is kell cégépítéshez - emelte ki a Bridge Budapest ügyvezetője, de meg akarják mutatni, hogy Budapestről is meg lehet hódítani a globális piacot.

Mint kifejtette: eddig 62 videó készült el, a felét már meg is osztották a www.bridgebasics.org oldalon, a felvételeken konkrét élettapasztalataikról beszélnek. Megválaszolják azt a két-három kérdést, amely a cégük alapításakor, illetve eddigi pályájuk során a legfontosabb volt. Kitérnek arra is, hogyan lehet valaki jó vezető, miként válasszon jó csapatot, hogy kezelje a csapatán belüli esetleges kulturális különbségeket. Mindemellett vannak a cégdesignnal kapcsolatos kérdések is. A vállalkozók arról is beszélnek, mikor elsődlegesek a piaci szempontok, és mikor az ügyfél. A videók végén vannak könyvajánlók, illetve linkajánlók is, ahol további információkat lehet találni az adott kérdésben.

Pistyur Veronika hozzátette: nem gondolják, hogy az eddigi 62 videó lefedné a cégépítés minden szegmensét, ezért oldalukon további kérdéseket lehet feltenni, és majd azokra is elkészítik a további válaszokat
(logsped)

További információk:2015.12.28.