Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Kapcsolódó oldal:  A Budapest Airport a Cargolux-nak ítélte a "Legjobban teljesítő teherszállító légitársaság" díjá

A Cargolux 2018. február 8-án - 2017 évi tevékenysége alapján ünnepélyesen átvette - a "Legjobban teljesítő teherszállító légitársaság" díját

Ezzel a díjjal a Budapest Airport elismerte a Cargolux hozzájárulását a rekordévhez. " Büszkék vagyunk arra, hogy megkapjuk ezt a díjat" - mondja Tony McNichol, a Central Europe igazgatója. Elismerték azon törekvéseinket, hogy a magyar légi szállítmányozási közösséget a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk." 2017-ben a Cargolux közel 11 ezer tonna rakományt szállított a Budapest Airport-ra, amely +14,5 százalékos növekedést jelent 2016-hoz képest. az összes rakományszállító fuvarozó a legnagyobb szállító a hasi és teherszállító rakomány piacon a budapesti repülőtéren.A magyar főváros repülőtere 2017-ben több vendéget fogadott, mint valaha, a 13 millió jel átadásával. Ezért a Budapest Airport (BUD) díjkiosztó ünnepségen megköszönték az üzleti partnereinek tevékenységüket, akik továbbra is jelentős szerepet töltenek be a repülés és a kiskereskedelem fejlesztésében. 2017 folyamán fokozták a repülőtér fejlődését. "A tavalyi évben elért fantasztikus eredmények a partnerek általános támogatása és bevonása nélkül nem valósulhatott volna meg"- magyarázta Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója az ünnepségen.

"Ez egy közös siker Budapesten, és köszönetet mondunk mindenkinek, aki hozzájárult a repülőtér kiemelkedő eredményéhez, segítve ezzel továbbra is Európa egyik leggyorsabban növekvő jelentős repülőterét" - tette hozzá Lammers. A budapesti repülőtér Közép-Kelet-Európában fontos rakomány-központtá vált. A 2017-ben közel 130 ezer tonna légi szállítmányt kezeltek a BUD-nál, ami 13,4 százalékos növekedést jelent az előző évhez képest. A BUD-nál egy új Cargo City lesz működőképes 2019 nyarán. "A rakomány és a logisztika elsősorban a kapcsolatokon és a partnerek közötti együttműködésen alapul. Büszkék vagyunk arra, hogy kiváló hosszú időn belül együttműködünk nagyszerű partnerünkkel, Cargolux-nal, és örömmel ünnepeljük a BUD működésük 15. évfordulóját "- mondta René Droese, a Property and Cargo igazgatója a budapesti repülőtéren.

A Cargolux a világ első GDP-minősített légitársasága, valamint a világ első "Lean & Green" fuvarozója és a luxemburgi Findel repülőtéren Európa egyik legmodernebb temperált- logisztikai központja. Szakemberei magasan képzettek és motiváltak alapos ismeretekkel és tapasztalatokkal a területükön, ami ügyfelei speciális igényeit is kielégíti.
(logsped)

2018.02.13.