Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     EgyébA BECOM bővít a Tatabánya-Környe Ipari Parkban

Kapcsolódó oldal:  A BECOM bővít a Tatabánya-Környe Ipari Parkban

A BECOM Electronics Hungary Kft. új, 2 000 négyzetméteres gyártócsarnokkal bővíti a 2006-ban átadott csarnokát a Tatabánya-Környe Ipari Parkban.

A nettó 480 millió forint értékű fejlesztéssel, amely az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg, a jelenleg 80 főt foglalkoztató társaság további 20 embernek teremt munkahelyet. A BECOM Electronics Hungary Kft. a már meglévő csarnokához kapcsolódó új épületben gyártórészt, alapanyag- és késztermék tárolására alkalmas raktárszekciót, valamint egyéb kiszolgáló helyiséget alakítanak ki, továbbá gondoskodnak a jelenlegi üzem hő- és füstmentesítéséről.

Az osztrák székhelyű BECOM Electronics GmbH tulajdonában lévő társaság - a többi között - digitális elektromos mérőórákat, kijelzőket, LED világítási és kórházi kommunikációs rendszereket, mikrofonokat, fényszóró alkatrészeket gyárt olyan nagyhírű vállalatok részére, mint például a Panasonic, a Siemens Csoport, a GE-Medical. Mivel az általa gyártott termékek felhasználási területei több iparág piacát lefedik, a cég nincs kiszolgáltatva egy-egy ágazat mélyrepülésének. A társaság értékesítésének nettó árbevétele az elmúlt 3 üzleti év során folyamatosan emelkedett, 2009-ben meghaladta az egymilliárd forintot. (ŐS)

További információk:2011.05.19.